MerveeD Aysegulsrky progestan kullandım fayda etti cok sukur tabı dinlenmek en önemli şey dıkkat ettikten sonra insallah bsey olmaz Allahın izni ile 14. Haftama kadar kullandım sımdı 20 haftalık olduk
Asel2520 Aysegulsrky progestan iğne ve hap kullanıyorum etki ediyor tabiki doğuma kadar da kullanacağım
beren1901 Aysegulsrky 12.haftaya kadar 1 gün arayla progestan iğne kullandım ondan sonra haftada 1 gün proluton depot a geçtim şuan 30 haftalık olduk hala kullanıyorum canım çok faydasını gördüm
MerveeD Aysegulsrky hıc kalkmamaya çalışın lavobadan lavobaya kalkın ayaklarınızı havada tutun yatarken yastık fılan koyun
Asel2520 Aysegulsrky kendinizi çok yormayın geremedikçe kalkmayın ben kızımdan fırsat bulduğum sürece öyle yapıyorum
beren1901 Aysegulsrky ilk hamileliğimde erken doğum yaptım.tekrar aynı şeyleri yaşamamak için iğneye başladık ilk haftadan
beren1901 Aysegulsrky rahim duvarı incelmişti erken doğuma sebep oldu.kullandığım iğne rahim duvarını kalınlaştırıyo canım incelmesini engelliyo