2melekannesii___ Kızlar doğum ve lohusalik icin göğüs pedini nerden aldiniz? Eczane de 20 li 38 tl Ciceksepetinde 40 li 35 tl ye düşmüş Benim icin markasi farketmez 2 dk sonra çöpe gidecek ztn. Çoklu satılan başka neresi var yardımcı olursaniz sevinirim 😊
ggkca 2melekannesii___ bebek magazalarına ve büyük marketlere bakın ben bebek kıyafetleri satan bir mağazadan 40lı paketti galiba 21 22 lira gibi birşeye aldım.
Senayyalcin 2melekannesii___ 2 dakika sonra girmiyor çöpe ya o kadar çabuk dolmuyor bir gün gidiyor nerdeyse tabi değişkenlik gösterir ama eczaneden wee baby alıyorum ben 25e 40lı gayet memnunum
mutlugebeee 2melekannesii___ valla ben sürekli kullanıyorum lansinoh dışında hepsi çöp, diğerleri hep tüylenme yaptı içinden pamuklar çıktı falan göğüs ucumu temizlemekle uğraştım sürekli
2melekannesii___ Senayyalcin Giriyor kiz ilk gebeligimde gunde 5 6 tane gidiyordu.😂😂 Bebek 2 aylik olduktan sonra sutum azalinca kullanmya gerek duymadm
Senayyalcin 2melekannesii___ Demek ki değişkenlik gösteriyor her göğüste ben bir gün kullanıyorum anca doluyor
-Arya- 2melekannesii___ Wee baby almış kaynanam, bebe mağazasından 40 lısı 20 TL. Ben günde 1 en fazla 2 kere değiştiriyorum 😂
Beybisininannesi 2melekannesii___ ebebekte Babyme nin 60 göğüs pedi 30 tl Bazen de kampanya oluyor 3 al 2 öde :)