Seval88 Haftada gittim kız bence dedi ama kesin öğrenmek istiyorsanız 13. Haftada gel dedi .sizde durumlar nasıl ?
Bsrbsrrr Seval88 ben öğrenemedim o haftalarda gittiğimde haftaya salı gidicem insallah öğrenirim 15 haftalığım🥴
Sevi_l Seval88 dün ben kontrol gittim 11 hafta 3 günlük hamileyim doktora çok baktı ama birşey demedi bir ay sonra çağırdı o zaman kesin beli olur
selmabttl3 Seval88 12+1 şuan Pazartesi doktora gidicem ama devlettekiler görsede söyler mi bilmiyorum çok merk ediyorum iki kızım var bunu erkek hissediyorum hayırlısı bakalım😇
Bsrbsrrr Seval88 hiç bişey hissedemiyorum 😁 herkes erkek diyor burda sorduğumda da çoğu kişi erkek dedi siz ne hissediyosunuz😁
Seval88 Bsrbsrrr ben ilk gebeliğimde 5 haftalıktım erkek bu dedim oğlum oldu ve hiç şaşırmadım Bunda kız hissediyorum doktor erkek derse şaşırıcam sanırım 🙈
nurrrr9897 11+5 te erkek dendi şimdi 15+5 kız olabilir dedi doktorumuz ama bizimki göstermiyor baya uğraştık ama haftaya tekrar gidicez bakalım
Seval88 Funda_simsek2022 11 haftalık gittim 1 ay sonrasına randevu verdi ama illaki netleşsin istiyorsan cinsiyet 2 hafta sonra gel dedi bende 2 hadta sonra geleyim dedim 🤣
Seval88 selmabttl3 benim doktorum anneler hisseder ve genelde hissettikleri doğru çıkar diyor umarım rabbim gönlünüze göre verir
Elifyetim Ben 13 haftada gittim erkek dedi doktorum acaba değişir mi bilmiyorum organı oluşmuş dedi beni gibi olanlar var mı yasa erkekler daha erken mi belli oluyor
Seval88 Elifyetim erkek direk gösteriyor pilikini 🥰oğlumda öyleydi görünce zaten değişme olasılığı kalmıyor
Suzan-mustafa55 Seval88 vallahi senin o doktor iyiymiş ermiş gibi bacım erkek 12 haftalıkken bile net değilken 11inci haftada kız olduğunu anladıysa süper
Seval88 Suzan-mustafa55 6. Haftada bence kızınız olucak dedi 11.4 te kıza benziyor ama net 13. Haftada söylerim dedi Altına çok baktı çıkıntı görmedi hiç Aslında alanında gelişmiş doktorlar kemik yapısından bile anlıyorlar ama kesinleşmeden birşey söylemek istemiyorlar erken alışveriş olmasın aileler arasında sorun olmasın diye . Normalde sana da söylemezdim ama ilk çocuğun olmadığı İçin çok takılacağını sanmıyorum dedi samimiyetten bence ermişlikten değildir yani doktor sonuçta hoca değil 😉
Seval88 Suzan-mustafa55 ben yine 2 hafta sonra net sonucu yazarım burdan bakalım doktor ne kadar iyi ne kadar yanılacak 😊
Biyiklikedi 15+4 teyim haftaya Çarşamba randevum var. İnşAllah gösterir. Geçen hafta gittim, o kadar uğraştık göstermedi. Aşırı merak ediyorum ☺️☺️
Seval88 Zambak55 Amin inşallah bazı doktorlar erkenden anlıyor ama net görmeden erkenden söylemek istemiyorlar .12. Haftadan sonra yanılmam diyor o yüzden 13. Haftaya verdi randevuyu bakalım