mervedefne Kizlar nasıl baslaycm bilmiyorum çok güzel bir duyguymus 40+6 gecesi uyuyordum yarın suni sancı baslatilacakti herşeyi hazirlamstm doğum için hazirdim gece kanamam geldi uykuda hissettim uyandim baktim kanama fazla geliyor esimi uyandirdim dus aldım acile gittik hemen muayne ettiler ebe kanamam olunca ve nst sancı çıkınca yarış dedi doğumun basindasin cnm dedi acilmam yoktu çünki sonra yatisim yapildi sancilarimin siddeti artiyordu her geçen saatte ve ilk dogumum olduğu için açılmam çok zor oldu hala sancı cekiyordum kızlar doğum sancısı gerçekten dayanilmazdi ama hep dua ettim ve kizimi kucagima alacagim vakti dusundum.Sonra dogumum içün yeterli açılma olduğunu söylediler tabi baya bir vakit geçmişti akşam 20.05 te dogumum gerceklesti inanin üç ikinmayla doğum yaptım benim için sancı çekmek dogumdan daha zordu ama herşeye katlandim normal dogumu o kadar istiyordum ki çok şükür normal dogurdum kizimi sağ salim kucagima aldım bebegimi ebeler kiyafetini giydirdgnde yanimda sadece onu izledim bütün çektiğim acilar geçmişti sonra ebe esimi çağırdı içeriye eşim içeri girer girmez ağladı bana sarıldı ve anlimdan öptü kizimizi kucağına aldı sardı kokladi ve o an çok duygulandim doğum hikayem böyle kızlar uzun oldu ama k.bkmayn mutlulugu anlatmaya kelimeler yetmiyor gerçekten Rabbim tüm hamileletr hayırlı doğumlar nasip etsin ve tüm çocuk isteyenlere bu duyguyu yasatsin dogumum boyunca hep böyle dua ettim suan kziim yanımda ve misil mışıl uyuyor cennet kokulummmmm 😘❤👼👼😍💗👣
Seymaa95 mervedefne gözünüz aydın 🤗 hayırlı evlat olsun inşallah😊 darısı bebeğini dört gözle bekleyenlerin başına 😍