Benimde karantinam bugün bitti ve 33. Haftaya girdim. Geçen cumartesi aşırı boğaz ağrısı ile başladı belirtim. Ben 2020 eylül ayında da henüz aşılar yokken covid olmuştum ve çok ağır geçirdim. Zatürre oldum ve sayısız antibiyotik kortizon kan sulandırıcı kullandım yoğun bakımda yer olmadığından yatamadım ama sürekli hastanelerde gözetim altındaydım. Anlıycağınız ölümden döndüm. Yine aynıları olucak diye tedirgin oldum ama olmadı çok şükür. İlk üç gün boğaz ağrısı biraz halsizliğim oldu o kadar. Parol dahi almadım. Ateşim çıkmadı çünkü. Demir vitamini ve magzenzym kalsiyum d ve çinko karışımı multivitamin kullandım. Hergün süt yoğurt tükettim turşu suyu içtm ve kesinlikle hareketsz kalmadım dikkatimi kendime verip düşünüp psikolojimi bozmadım bir şeylerle ilgilendim. Doktorum zaten hamilelerin çok rahat geçirdiğini tedirgin olmamam gerektiğini söylemişti ki bende öyle düşünüyorum çünkü bebişlerimiz bize şifa veriyor kök hücre gönderiyolar. Bir de ek olarak kan sulandırıcı kullanıyorm 10 gün. İçinizi ferah tutun. Covid eskisi gbi değil benimlr beraber bütün ailem hastalandı ilkinde entübe edilen babam bile grip gbi atlattı. Bu arada benimde aşım yok doğumdan sonra olucam mutlaka. Geçmiiş olsun🌺