Sevtugm Kizlar sabah sezeryan oldum doğum hikayemi sonra yazacağım fakat pıhtı ve kanama cok normal mi bu lütfen bisi yazin
Merveonay Sevtugm doğum sonrası kanama çok normal vanım azala azala gidecek onlar gelip gidip kontrol ederler mutlaka ama sen genede danış İçin rahat etsin 🥰 hayırlı olsun bu arada
Sinemmmmm58 Sevtugm bende sezeryan oldum avuc icim kadar pihti oluyodu kanamayla birlikte resmen ve benim kanamam 40 gun surmustu siz yine hastanedeymisisniz bi sorun daha iyi bilgi verirler
Morvy Sevtugm normaldir bence bendede öyle oldu sanki pıhtı değilde içimden bir organ çıkmış gibi hissettim🙂
poyrazinannesi3547 Kan sulandırıcı verirler büyük ihtimalle Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende haftaya spinal sezaryen olcam ilk defa çok heyecanlym korkuda var inşallah güzel geçer
esmerrmm Morvy sezeryanmi ooldun sezeryan olduysan kac ay sonra adet olmaya basladin cnm bn 3 ayboldu dahanolmadimda
esmerrmm Sevtugm kan sulandirici igne vermislerdi bana hastsneden ciktiktan sonra . Bnde 2 kere pıhtı cikti büyük sekilde okadar
Morvy esmerrmm evt 4 ay önce sezaryen oldum 2 ay emzirdim sadece emzirmeyi bırakınca hemen adet oldum siz emziriyorsanız büyük ihtimalle olmazsınız emzirdiğiniz sürece