esgun Bsrbsrrr ben de 15+2 yim. Çooook rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür hiç bulantım vs olmadı. Son on gündür kasık ağrılarım bel ağrılarım arttı o kadar😍 cinsiyetimizi 12+1 de öğrendik erkek 14+3 te gittim gene aynıydı
Biyiklikedi 15+4 bende. Bulantılarım azaldı çok şükür. Ama daha tam anlamıyla dolu dolu yiyemiyorum. 5 ocakta randevum var cinsiyetimiz o zaman belli olur İnşAllah
esgun Ceyceyli bazen tek tarafta bazen komple oluyor. rahim büyüdüğü için oluyor normal dedi doktorum
Hilal56 Bsrbsrrr benim tam bulantilarim geçti Simdi de kalça ağrısı başladı Allah affetsin ama cok zor bir dönem oldu benim için sağlıkla sinanmak cok zor gerçekten
Bsrbsrrr Hilal56 valla biraz önce kustum yine yani başka sıkıntı vermesin Allah bugünümüze şükür ama artık geçsin çok istiyorum 😭 size de geçmiş olsun insallah
Eda_65 Bsrbsrrr bende 14+3 üm midemin bulantısı devam ediyor cinsiyet için yarın gitmeyi düşünüyorum acaba belli olurmu ya cinsiyeti
Turankader Bende 14+5 haftalık hamileyim bugün dokotor ilk erkek sonra da kız dedi ama net bişey demedi saklıyor gostermiyor haftaya tekrar gidicez ozaman belli olur dedi 🙊 Hamileliğim de çok şükür kusma bulantı olmadı gayet güzel gidiyor şuanda 🥰😊😊
Zeynosunannesii nurrrr9897 banada aynısını söyledi 12 erkek bu seferde bacağı carprazdi kız sanki dedi
Turankader Bsrbsrrr aminn Allah razı olsunnnn🥰 benim hep erkek di ama şimdi doktor böyle deyince kafam karıştı 😊🙊