kahvekitapakademi Küretaj olalı 37 gün oldu ama adet olmadım. Kahverengi lekelenmeler oluyor ama sökmedi. Bu durumu yaşayan var mı?
Nazendehanim kahvekitapakademi ben kürtajdan sonra 43. Gün adet oldum ,kürtaj sonrası kanamam 40 gün leke akıntı seklinde oldu , bünyeye göre değişiyor
Senaaksac kahvekitapakademi ben de düşükten baya sonra adet gördüm rahmin düzelmesi biraz zaman alabiliyor normal yani bunlar
Esra255 kahvekitapakademi Benim kürtajdan sonra 15 gün bazen kahverengi bazen kırmızı olarak kanamam oldu. Sonrasında 40 gün sonra normal adet görmeye başladım. Benim adetlerim normalde düzensizdir. Temmuzda kürtaj oldum. 2 aydır daha tam düzene girdi ancak.
Nazendehanim kahvekitapakademi bu arada ilk kirtajimda böyle olmamıştı 25 gün sonra çok normal adet dongume ulaşmıştım
kahvekitapakademi Nazendehanim ben hemen kürtaj sonrası 7 gün normal kanamam oldu ama 37 gün geçti kahverengi leke şeklinde sürekli :(
Nazendehanim kahvekitapakademi benimde aynı sizin gibiydi hiç stres yapmayın ben çok stres yapmıştım 45 güne kadar normal diyorlar burada 2 ay kürtaj kanaması süren bir hanım gördüm