ozgese-s Kızlar hergün çikolata yiyorum yada bisküvi bazen iki defa yediğim de oluyo durduramıyorum kendimi zararlı biliyorum ama canım çok istiyo siz nasıl engelliyorsunuz internetten baktım korktum gebelik zehirlenmesine yol açar diyor 31.haftadayım :(
Deletedmom623737 ozgese-s bende öyleyim canım çok şey denedim kendimi anca iki gün tutabilirim gebeliğimin öncesi hep diyet yapan biriydim kendimi aylarca tutabiliyordum ama gebelikte öyle olmuyor
asyaa0 ozgese-s Ben de öyleyim söylemesi ayıptır daha az önce çikolata yedim 🙄 canım sürekli zararlı şeyler çekiyor. Fast Food, çikolata, tatlı, abur cubur ve çoğu zaman dayanamayıp yiyorum inşallah bir şey olmaz 🙏
FusunF ozgese-s bende çok yiyorum annem kardeşime hamileyken magnum yermiş hergun birşey olmamış olmaz bence Ya sonucta eskiden hamileler hersey yermiş
ozgese-s Deletedmom623737 Kesinlikle olmuyo napcam bilemedim ama çok fazla yemeğe başladım hayırlısı 🤷♀️
Deletedmom623737 ozgese-s sabahları kahvaltı da tahin pekmez yiyim tatlı krizimi öyle yatıştırayım dedim ama öglen aksam resmen deliriyorum böyle sigara gibi sanki ajsjsk
cigdemkorkmaz ozgese-s bende zaten tatlı sever biriydim ama bunu meyveyle, yoğurtla bi şekilde dengeliyordum fakat hamilelikte olmuyor akışına bıraktım aşırıya kaçmamak şartıyla 🤗
Tughanalpinannesii_ ozgese-s Yooo ben Hergun yedim yiyorum 40+3 yarın doğumum var hiç te birşey olmadı 😇🤣
ozgese-s Tughanalpinannesii_ Canım sağlıkla kucağına al dualarım seninle bi avazda kurtul inşallah ❤️
Damladzdslk ozgese-s valla ben sabah pekmezde içsem hurmada yesem incir kaysida atsam yok olmuyor illa kalıp kalıp çikolata yiyecem vücudum istiyor hergun bivtane mutlaka yiyorum engel olamıyorum saldım artık herşeyi geçtim bide kaliteli çikolata istiyor canım gerisi kesmiyor 😬😅🙈
ozgese-s Damladzdslk Benim de öyle valla sabahları pekmez tahin yiyorum bende ama saat 3 den sonra boğazım durmuyor 😂😂😂