inci_bebek06 Kızlar ya aklımla baş edemiyorum beşik alacağım da acaba sallanmayan beşik alsam pişman olur muyum kullananlar memnun mu beşik sallanmalı mı yoksa sallanmasa da olur mu acil tecrübeli bayanlardan bilgi bekliyorum ☺️
Funday35 inci_bebek06 Bence sallanmalı olmalı canım bebeği uyutmak için çok faydası olur sallanması ama yinede sen bilirsin
PrensesAnnesi4 inci_bebek06 Ben park beşik aldim sallanirda oluyor sallanmayanda her sekile sokabiliyorum ama bir yere sigdiramadim 🤷😂
hamisanne_63 inci_bebek06 ayy tabiki de sallanmalı olmalı İKEA’nın beşikleri sallanmıyor onların duruşu daha güzel cok istedim ama sallanıyor olması cok daha iyi o beşiklere benzer sallananı aldım ben kesinlikle sallanmayan almayın pişman olursunuz
Buket_dadas inci_bebek06 salanılır al kuzum cok iyi olur düsünsene gece kalkıyor sen uykudan uyanıyorsun ayagındamı salıyıcan ikidaka sala beşikle daha iyi olmazmı sence de ben de salanır aldım
Askiletotomsu hamisanne_63 bazen düşünüyorum Acaba çocukları sallanmaya alıştıran bizmiyiz hareketsizlikte uyutsak sallanmaya bilmediginden öylece uyumaz mi ?
Sulesaglam Sallanmali alınmalı bence çünkü ilk zamanlar çok ihtiyaç oluyo sallanmali alın sallamak zorunda kalmazsanız sallamazsiniz ama sallanmali alınmalı bence
Funday35 inci_bebek06 Benimde tecrübem yok canım ama sallanmalı olması bence çok iyidir diye düşünüyorum ☺️🙈
Tughanalpinannesii_ Askiletotomsu aynen ben de aslında sallamaya alıştırmayi düşünmüyorum Neden olmasın neye alisirsa öyle gider. Sallanarak uyudugunda artık sallanmadan uyumaz öyle alışmış olur Bizim beşik sallanır ozellikte ama sallamasini kullanmayacagm
Yenianneadayi2208 Askiletotomsu yenidoğan bebeği desteksiz uyutmak zor oluyor.Bir şekilde ya saklıyorsunuz ya pışpışlıyorsunuz..3 4 aydan sonra uyku eğitimi verirsiniz olur biter. Benim bebeğim katılırcasına ağlıyordu ve mecbur kalıyorsunuz sallamaya..Hele 15 günlük olduktan sonra gaz problemi de başlıyor.o zaman geçmiş olsun 🤭 yine de deneyin tabi sallamadan uyutmayıı umarım başarırsınız
Buket_dadas inci_bebek06 aynen ballah bagzen yatakda uzanıyorum beşik yanımda mesalah ayagımla salıtorum eşimde bana gülüyor alıstırmamı yapıyorsun diye aynen diyorum gülüyoruz daha kolay oluyor ya😂😂😂😆🙈
Helinkeskin inci_bebek06 şimdi ben sana çok güzel beşik önerisi yapıcam bende tavsiye üzerine aldım çok kullanışlı kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum herkse söylüyorum almayanlar için bir bakın derim pişman olmayacaksınız https://www.hepsiburada.com/gg-bianco-sweet-dreams-anne-yani-beik--krem-uyku-seti-p-HBV00000OHL3O?magaza=G%26G+baby&url_src=and-product-detail
Buket_dadas Helinkeskin bendr aldım gercekden efsane tek kelimeyle benimki sadece biraz faklı modeli https://imgyukle.com/i/oyjrjH benimde bu gercekden cok kunanıslı bebişimin gelmesini 4 gözle bekliyorum artık
Helinkeskin Hem sallanır hem herşey içinde var tabi ben ayrı yine nevresim takımı alcam hem sürüklenebiliyor hemde 4-5 yaşına kadar rahat sığar ve anne yanı olabilme özelliği var yatak odamıza kurduk biz çok şık kime söylediysem aldılar ve pişman olan 1 kişi çıkmadı
AdenEva Bebeğin sallanarak uyuması hakkında googleda çok kısa bi araştırma yaparsanız ne kadar zararlı olduğunu öğrenirsiniz :( bence sallanmayan bir beşik alın, gece uyanırsa ayağımda mı sallamakla uğraşıcam demeyin çünkü bebek ayakta da sallanmamalı 😂
inci_bebek06 AdenEva teşekkür ederim haklısınız aslında ama bizi de hep öyle uyutmuşlar sağlıklıyız şükür ama keşke gerek kalmasa sallamaya ekstra daha zor olur ☺️