Deryaahmet Selam Hamişlerr 🤰🏼🤗Bağcılar güneşlide oturuyorum. Bağcılar ve civarında gittiğiniz hizmetinden memnun kaldığınız özel hastaneleri yazabilir misiniz rica etsem ☺️🙏🏻 Mümkünse fiyat ve doktor ismi de rica edicem 😁
NekwaSultan Deryaahmet Bağcılar safa hastanesi ssk muayene 55 Normal doğum 850 Betül yazıcı da yaptım 11 gun once doğumumu cok tatli biri tavsiye ederim 😉
Ilkgozagrimiz Deryaahmet esenler medipole gidiyorun yar.doc. ayten olgun muayenesi 90 lira normal dogum 1150 sezeryan1800 ben cok memnunum doktorumdan cok ilgili
Aysenurtsr Deryaahmet Mia gece veya hafta sonu olursa bagcilar medipol mega da olacak dogumum. Tuba nadide yilmaz, muayene 90.
Mia Bende bağcılar medipol ü.hastanesine gidiyorum ama yeni başladım oraya aceba iyi mi bende tereddüt ediyorum
Aysenurtsr Ilkgozagrimiz kendi asil doktorum vatan medipolde., hafta ici olursa kendi doktorum, gece ve hafta sonu olursa tuba nadide hanim girecek 2 sefer onada gorundum.
NekwaSultan Deryaahmet Rica ederim canım Gülseren hanima da gittim oda cok kibar. Oranin bütün kadın olan kadin doğumlardan herkes memnun. Suat bey var birde çocuk dr. Kendisi esimin de çocukken dr.u imis şimdi çocuklarımı da ona götürüyoruz
Ilkgozagrimiz Deryaahmet burcu hanimdir ama o cok youn randevuda cok sikinti yasabiyo bnm kuzenimde onda dofum yapmisti memnundu
Esen NekwaSultan görünce dayanamadım o kadın tam bi kasap ve sezaryan yanlısı eşimin kuzeni orda onla doğum yaptı kızı hırpalamamışlar mi bağırıp cagirnanislar mi bide o kadar dıkisi vardı ki haftalarca kalkamadı tuvaletini ayakta yapiyodu sonra yıkayıp giydiriyolardi.. bilginiz olsun da
Ilkgozagrimiz Aysenurtsr ben esenlerdekine gidiyorum ama mesai saatleri olmadigi zaman girmiyomus o mantigida anlamdm bn
Aysenurtsr Ilkgozagrimiz bazilari malesef mesai disi calismiyor. Benim asil doktorumda oyle ama girebilecek doktorda iyi
Mineoksuz Bende esenler Medipol Fatma hanıma gidiyorum. Bir kaç doktora daha gittim orda ama bazıları yanlış bilgi verip bizi korkuttular açıkcası bebek hakkında 😔 Fatma hanım sağolsun rahatlattı bizi çok memnunuz ❤️ Muayene ücreti 50 tl normal Doğum 870 tlydi galiba ben sezeryan olucam mecburi sezeryan oda düz 1500 diyebiliriz. Bebeğim makat geliş dönsün diye çok bekledi doktorumuz ama dönmüyor yaramaz ağrımda olunca sezeryan konuşmaya mecbur kaldık