Ebrudrgt Kızlar doğum belirtileriniz nasıl oldu?? Bebeğim bir kaç saattir cok fazla hareketli ve toplanıyor. Bugun genelde yatmama ragmen bıraz once ayakta kasıgım kasıldı resmen bı agrı saplandı bır kac defa hareket ettıkçe. 38+2 haftalığım
Kbrayankkk2 Ebrudrgt 38+5 de doğum yaptim sancım vardi 5 dakikada bi gelip gidiyordu çok fenaydi sonra suyum patladi gittim.doğurup geldim😂
Sed22-09 Ebrudrgt belime vurunca doğum ağrısı olduğunu anladım birde doğum ağrısına yatınca geçmiyor 5dkk bir girmeye başlıyor 39+1 de doğumum olmuştu
Minigimm04 Ebrudrgt dogumun en iyi belirtisi karnin 2 3 gun boyunca 10 dk bir sertlesiyorsa dogumuna cok az bir sure kalmis demektir
Salome Ebrudrgt 26 sinda bebegimi dogurdum ben 🙏🏻 Uzaniyodum birden agei girdi bes daka sonra bidaha sonra 10 dk da bir bir dakalik suriyidu hala ianmiyodum 😀 bebek son dakaya kadar haraket etti normal sekilde neyse bu bi 20 dafa olunca gittik hastaneye yavas yavas artti agirlar hastanede suyum geldi bi iki sat sonra ve asil sanci sonra basladi 🙄
Ebrudrgt Asiye_89 AA 🙂bakalım ne zaman doğurcaz. Bende hareket et etme arada ağrı gırıyor 🤦♀️ saglıklı kucağımıza alalım ınsallah bebişlerimizi 😊
Ebrudrgt Kbrayankkk2 cok fenaydı diyince korkmadım degil 🤦♀️🙄 ağrı cokmu oluyor kasıklarmı ağrıyor yanı. Anlamaman mumkun degıl herhalde dimi bunu
Kbrayankkk2 Ebrudrgt Tabi kuduruyodum ben agliyor ne aglamasi çığlık atiyordum aman diyorum sana valla bak ama sonra herşey geçti elime aldiktan sonra şuan anlayamazsın o an olmasi lazim ama normal ya doğum zor her zaman korkma allah buyik
Ebrudrgt Kbrayankkk2 zaten bebegını kucağına alana kadarmos hersey. Valla saglıklı dıye normal diye yola cıktık bakalım nasıl olucak. Canmda cok tatlıdır aslında ama hayırlısı 🙄
Ebrudrgt Sed22-09 allahhhhhh 😁 sen boyle diyince beni bir heyecan sardı valla canm ya heycan korku hepsi bir arada
Elifinannesi_ Ebrudrgt Bizde öyleyiz ya sancılarım da azaldı artması gerekirken olanda gitti 2 cm da açılmam var valla çok zor geçiyor son günler 🤭
Ebrudrgt Elifinannesi_ muayene oldun herhalde dimi sen catı muayenesi. Benı daha yapmadı doktorum. Ocak 3unde yapıcam dedi kızım tabı ozmana kadar doğmazsa 🙄
Minigimm04 Elifinannesi_ 2 santim aciklik varsa en fazla 4 5 gun icinde dogurursun cnm benim iki santimle yatisimi yaptilar
Minigimm04 Ebrudrgt bir haftaya dogurursun sancilarini ve kasilmalarini takip et en fazla 5 dk bir oluyorsa dogumun baslamis demektir hastaneye git ama bi kac saat sancilarini evde cek ve cok yürüyüş yap acilman olsun rahat dogum yapabilmen icin
Ebrudrgt Minigimm04 sancı sırasındamı yuruyus ypaym pekı. Valla havalar cok soguk ve belım cok agırdıgndanda zaten yuruyeıyorum artık pek o yuzden dedım☹️ sancım olmadan suyum flan glırse yada işarettt en korktuğum sey o ztn ya. Suni sancı dan tırsıyorum
Elifinannesi_ Minigimm04 ayyyy ağzın bal yesin ne güzel dedin valla artık doğurmak istiyorum 🥺😬😁 Dünkü muayenede 2 cm dediler ilerletmek için bişeyler deniyorum daha fazla uzamaz inşallah 🤭
Minigimm04 Elifinannesi_ 2 santimle yatisim yapildi bir gun boyunca hastane koridorlarini turladim resmen 6 santim oldu dogumhaneye aldilar sabaha kadar hanimefendi gelmedi bende saha fazla riske girmesin diye sezeryan oldum
Sed22-09 Ebrudrgt sakin ol eninde sonunda çıkacak😂şaka bir yana rabbim hayırlısı ile kurtarsın ikinizide inşallah canım 🤲 💕