Erayhilal 3 gundur gecmek bilmeyen grip ve öksürükten nasil kurtulurum arkadaşlar karnima ve kasigima agri girmeye basladi artık hapsirmaktan ve oksurmekten
Nebyaa Erayhilal benimde öksürük hapşırık grip var iki gündür bebek hareketlerini hissediyor muydunuz normalde benim bu hastalık gelince iki gündür hissetmiyorum
[silindi] Erayhilal Bende öyleydim öncelikle test yaptırdım negatif çıktım. Sonrası ıhlamur bal limon tavuk çorbası mandalina kivi portakal ballı süt tükettim. Parol sabah akşam içtim onuda daha önce böyle olduğumda aile hekimi söylemişti. Bol bol uyudum. Son olarak birde evde viks vardı ayağımın altına biraz sürdüm çorap ve patik giydim üzerine. Viks yaparsan koklama sürerken çok şükür 5 günde falan geçti
Minoo01 Erayhilal geçmiş olsun. bende griptim ama maalesef covıdmişim 🤷🏻♀️🤦🏽♀️Şiddetli öksürüğüm bile yoktu. Arada vardı. Sadece burun akıntısı, hafif baş ağrısı ve balğam vardı.
Zaferesra0204 Erayhilal domuz gribi salgini varmis testini yaptirin isterseniz bende 33 haftalik hamileyim yeni kendime geldim 2 haftadir ama hala oksurugum gecmedi benimde
Erayhilal Dun gribim arttı aksama kadar hareket etmedigini hissettim normalde oglen yemeginden once falan hareketli olurdu sadece aksam hareket etti simdide ben hapsirdikca hareketleniyor daha sonra hissetmiyorum 😔
Erayhilal [silindi] gecmis olsun öncelikle bende uc dort gundur balli süt ihlamur nane limon herseyi yapıyorum ama bugün daha bi kötü oldum yatışa geçtim karnim acidi artik cok endise duyuyorum bebege zararı olurmu diye parol ictim terlemeye çalışıyorum dahada ne yapsam bilemiyorum hepsini yaptim
Erayhilal Minoo01 yaa cok gecmis olsun ben covid olmadigima eminimde gecen gece hararetlenip dolaptan buz gibi maden suyu icmistim ondan sonra bogazlarim tahris oldu sonrada grip başladı 🤧
Minoo01 Erayhilal bende üşütmüştüm 1 gün önce. Baya hissetmiştim üşüttüm ondan dedim üşütünce oldu diye. İnşallah değilsinizdir ama 🙌🏼 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙌🏼
Erayhilal Zaferesra0204 ya gecmis olsun bide omu çıkmış basımıza bende tekstilde çalışıyorum is yerindede herkes hasta Allah korusun hepimizi bu gidisle yaptırcam test
Babytwopro Erayhilal bende senin haftanda aynı senin gibiydim. Ama doğal yöntemlerle asla geçmedi iki üç hafta burun akıntısı ve tıkanıklığı devam edince kbb ye gittim ve kadın doğum dr mun izniyle antibiyotik ve ilaçlar vs kullandım ancak öyle atlatabildim
MerveeD Erayhilal 20 haftalıgım dun saglık ocagına gttım ıhlamur ve parol dısında bır ılac ıcemezsın dedı ama ben bal limon sıcak su ıle atlattım öksürüğüm cok sukur sadece burun akıntım kaldı mandalına elma havuc suyu ıcıyorum
Gonul_enes Erayhilal biraz teregagi 2 tepeleme, erit icine yarim cay bardagi pekmez kat, 1 cay kasigi zencefil kat karistir gel git ye. Petek ustune koyki ilik dursun tereyag varya donar
Kumsalsmom Erayhilal bi yerde okumuştum soğanı ortadan kesip yarımşar ayaklarınızın altına koyup üzerine çorap giyerseniz soğuk algınlığınızı alır diye annem hastayken denemiştik ertesi gün daha dinçti
Duygu388 23 haftalık bend3 hamileyim 1 haftadır öksürük grip artık şiddetli öksürükden karnım ağrıdı sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi parol verdi birde öksürük kesici şurup verdi normalde bn antibiyotik içmiyordum söledim olmaz iç dedi enfeksiyon olmuşm rapor aldm 4 gün daha ilaçlarımı içip yatıyorum dinleniyorum
Erayhilal Duygu388 gcmis olsun 😕 burda acile gideni hemen pandemiye gonderip hicbisey yapmiyolar diye gitmiyorum ama gecmezse yarin gidicem
Erayhilal Duygu388 ben birde tup bebek diye her ilacı icmeye korkuyorum o yuzden doktora gitmeyede korkuyorum 😕
Seymaben Erayhilal Ben 10. Haftamda agir bi gtip gecirmistim ilk 3 gun cektim sonra dayanamadim acile gidip ilk once kovid testi oldum sonra serum olarak parol vermisleri o baya bir toplamisti beni sonra bol bol ihlamur ve c vitamini almistim acile gidin isterseniz yararli olur gecmis olsun❤️
Erayhilal Seymaben buyuk ihtimal gidicem ne oksurugum ne burun akintim hapsurugum duruyor ve cok terliyorum 😕