Taze1anne Selam minnoş anneler. 🌸 Sleepy yenidoğan beden almamıza rağmen 11 günlük bebeğimin bacaklarını sıkıyor iz yapıyor, başka marka mı alalım yoksa sleepynin 2 numarasını alıp devam mı edelim bilemedim. Ya da başka marka olarak Molfix mi Prima mi önerirsiniz 🤷🏼♀️💐
Busrakzlkc Taze1anne her zaman bir numara büyük alma taraftarıyım ben . En iyisi prima maddi açıdan biraz zorlayabilir ama sleepyde iyidir beden büyütüp devm edebilirsiniz.
Fatosduzgun55 Taze1anne sleepynın kalıplarının dar oldugunu okumusdum bır kac yerde o yuzden yenı dogan almadım. En az paketınden 1 ve 2 numara aldım sımdılık. Eger pısık felan yapmadıysa yanı bebegınız kabul ettıyse numaranızı buyutup aleepyle devam edın bence fıyatı uyguna gelıyor…. ılk oglum da prıma premıum care ıle basladık asla baska bez kabul etmedı teni suan 2 yasında hala prıma kullanıyoruz ama ınanın butceyı cok zorluyor.. 2.gebelıgımde sleepy aldım ınsaalh kabul eder bebıs ve onunla devam edebılırız
_negolen_ Taze1anne biz ilk sleppy ile başlamıştık kızıma sonra küçük bedeni sızdırma ve pişik yapmıştı miniese geçtik kızım tombuldu biraz minies 4 numarada olmadı geri sleppy geçtik bezi bıraktık şuan ama sleppy iyi bence 👍🏻
Taze1anne Busrakzlkc bence de en iyisi Prima ama maalesef dediğiniz gibi fiyatlar da çok üzücü. O kadar çok kaka yapıyor ki bebeğim, Prima olacaksa da indirimde stoklayıp alınmalı sanırım
Taze1anne Fatosduzgun55 evet bende okumuştum dar diye ama bi bakalım dedik. Pişik yapmadı, bezi doldurmasına rağmen sızdırmadı da. Dediğiniz gibi fiyatı da uygun aslında sevdim ben ama 1 numara ile arasında çok fark var mıdır ki
Busrakzlkc Taze1anne yani her markayı kullanmış olarak soyluyorum. Molfix,goon,baby turco,prima,sleppy,komili,jennyjilly şuan aklıma gelenler. Yenidoğan için molfix aldım bende. 2. 3. Ay içinde sleepy 3 numara aldım zaten 4-9 kilo sınırı.
Taze1anne Busrakzlkc çok teşekkür ederim 🥰 sizden sürekli güzel tecrübeler bilgiler alıyorum burada. 🙏🏻
Taze1anne gzmbzc oy oy oyy yerim o totişlerii 😍 büyür annesi büyüür. Nasılsıın bakalım bebişler nasıl? Alışabildin mi yeni hayatına 😇 ben çokça uykusuz ruhsar gibiyim 😅
gzmbzc Taze1anne alışmaya çalışıyorum ya bi yanm eksık hala aras çıkmadı kızımla vakit geçiriyoruz başka sıkıntımız yok çok şükür sende durumlar nasıl uykusuzluk kaderimiz zaten artık :)
cute12 Ben de bebek bezi ne alsam diye kararsızlardanım. Sleepy bio natural önerdi iki arkadaşım trendyolda alanların bazıları çok sızdırıyor diye yorum yapmşlar. Primayla başlamak mı mantklı bio naturali birebir deneyimlemek mi bilemiyorm . Bakalım tecrübeli annelerimz neler diyeck beklemekteyim ben de yorumları☺️
Taze1anne gzmbzc bizde çok şükür alışmaya çalışıyor yavrum dış dünyaya 🥰 sarılığı atlatabilirsek birde daha iyi olacağız 😥 sizde sarılık oldu mu? Aras bebek nasılmış 🙏🏻
anneyimmm_ Taze1anne molfix le başladık oğlumun teni sevmedi, çok pahalı ama prima kullanıyoruz yenidoğan sıktı o yüzden 1 numaraya geçtik
gzmbzc Taze1anne ikisinde de sarılık olmadı canım bugün arası görmeye gittim oksijeni çıkarmışlar artık kendi nefesini düzene sokmasını bekliyolar doktorumuz daha iyiye gidiyo dedi bu hafta içinde emzirmem için çağrıcaklarmış bi gün emerken yoruluyo mu diye bakıcaklar sanırım az kaldı kavuşmamıza 😍 Sen kaç saatte emziriyosun canım sütün geliyo dimi hemsireler bana 3 saat dedi ama 2 saati geçmeye başlayınca hep uyandırıp emzirdim ben sanırım o yüzden sarılık olmadı
Taze1anne gzmbzc hadi inşallah daha güzel haberlerle gelirsin umarım 🙏🏻 Valla bana çocuk doktoru geceleri 3 4 saatte bir, gündüzleri 2 saatte bir emzir demişti. Sağlık ocağındaki ebe saatte bir emzir dedi. Kafam karıştı benim de ama ben 2 saatte bir emziriyordum uyandırıp, şimdi kendi sık sık uyanıp emmek istiyor bu süre daha da aza indi. Benim ilk 2 gün sütüm çok çok azdı mama verdik bu yüzden sarılık oldu yavrum galiba 😕
gzmbzc Taze1anne bende hastanede mama verdim canım üzülme olucağı varsa bi şekilde oluyo işte çabuk geçer inşallah :)