Mehtaptuncayy Merhaba bugün 6 haftalık olduk ve ilk kontrolümüzü yaptık. Progestan verdi ve vitamin ilacı progestanı 2 kere ağızdan kullanmamı söyledi ama korkuyorum sersemletir diye çalıştığım için. Bide her hamileye verilir mi düşük riskin var demedi ama düşük riskine karşı veriyoruz çok yeni olduğu için dedi ama ben korkuyorum acaba risk varda söylemediler mi ilk hamileliğimde 😭😭😢
miraninannesii Mehtaptuncayy canım kokrma tedbir amaçlı veriliyor o benimde ilk gebeliğim banada verdiler bı risk yok dediler gönlünü ferah tut
HMercimek0660 Mehtaptuncayy bende ilk 3 ay kullanmştm ama ağızdan değil fitil olarak vermişti doktor yan etkisi o şekilde daha az oluyormş ama demekki sizin doktorunuz öyle kullanmayı uygun gördü
Askiletotomsu HMercimek0660 merhaba SGK karşılıyor mu Ne kadar oderdiniz her aldığınızda Benden 50 lira alındı da SGK ya ragmen
HMercimek0660 Askiletotomsu evet karşılıyor sağlık ocağında yazdırmştm ben 6 kutu falan almıştım farkını verdim farkı çıkıyor
Mervehorata92 Ben kullanıyorum sersemletıyor baş donmesi yapıyor ama uzun surmuyor bebek ıcın mecbur o seylerı dusunme hersey bebek ıcın calısınca daha ra zordur ama sen daha başındasın daha dıkkatlı olman lazım bırde doktor bana stress yapma evham yapma dedı ıcını ferah tut
mrs_atalay Mehtaptuncayy bende aşırı uyku yaptı tek başıma dışarı çıkmam mümkün değildi. Çünkü ne zaman uykum geliceğini bilmiyodum ve bayılıcak dereceye geliyodum. İnşAllah sizde öyle olmaz beni çok kötü yaptı 😔
Sed22-09 Mehtaptuncayy benimde riskim yoktu ama 4.5 aya kadar kullandım canım ağız yoluyla yan etkisi oluyor ben vajinadan alıyordum korkma aksine önlem almış oluyorsun düşüğü engelliyor
Mehtaptuncayy Sed22-09 vajinadan nasıl oluyorr 😣 off 2 dedi ama günde 1 kullansamm 😩😩 hiç istemiyorum o ilacı kullanmak ☹️
Mnk16 Mehtaptuncayy ben ıslatıyorum fitili sonra ellerimi iyice tıkıyorum hooop içeri ☺️ Birincisi boşa gitti beceremedim şimdi iki saniyemi almıyor
Sed22-09 Mehtaptuncayy ben günde 3 kere kullanıyordum canım hiç bir zararı yok kullan vajinadan ittiriyorsun o gidiyor zaten canını acıtan bir şeyde değil
Nasttr Mehtaptuncayy doktorun nasıl kullan dediyse öyle kullanmanı tavsiye ederim ben 3. Aya kadar kullandım hiçte bişey olmadı. Neticede bebeğinin sağlığı için
Mnk16 Benim yerleşme kanamam oldu 5. Haftada Protestan verdi doktorum ama ağızdan almadım bir aydır fitil olarak kullanıyordum sabah akşam sonra sadece akşam al dedi bire düşürdü hiçbir yan etkisini görmedim , ağızdan almaya da güvenemedim
irem Mehtaptuncayy benim de bir riskim yok en başından beri kullanıyorum canım korkma bir riskin olsa söyler tabiki . Ağzından alıyorsan gece yatmadan önce iç daha iyi olur senin için çünkü ağızdan alındığından sersemlik yapıyor 😒 ben vajinadan alıyorum
Msl_ege Mehtaptuncayy ben ilk hamileliğimde de kullandım doğuma kadar şimdi de kullanıyorum , geçen kontrolde ilk defa ağızdan alamamış söyledi bi tanesini sabah olanı . sanki 35 lik votkayı sek içmişim . uyumadım bayıldım resmen 😂😂 doktora söyledim dedim ben bunu da fitil yapcam evde küçük çocuk var ben yamulup kalıyorum diye 😂😂 güldü o da fitil olarak at o zaman dedi
ikicocukmeselesi Mehtaptuncayy banada düşük tehlikem olmadığını sadece tedbir amaçlı verdiğini söylemişti doktorum, gerçektende bi tehlike yoktu☺️ Bu arada gece yatmadan önce için hiç bir sey olmaz
Hunilininbirii Ağızdan alınca yan etkisi olur diye doktor fitil olarak kullan demişti hiç bi yan etki olmadı sende öyle yapabilirsin ☺️