Buket_dadas Mrb kızlar dogumuma 15 gün var be sizce sütüm cogalsındiye simdiden sagmaya başlıyımı ya bikac lişi öyle yap dedi ilk gebelik bi bilgim yok ve her ihtimale karsı baby time göyüs ponpası aldım kulanan varmı sizce nasıl ne yapa bilirim https://imgyukle.com/i/oyuADc kimler memnun bu ponpadan
Birgul Buket_dadas pompa için bişey diyemem kullanmadım, ama doğumdan önce sağma olayını hiç duymadım. Yani göğüsleri uyarmamak gerek diye biliyorum hatta.
mekutlu12 Buket_dadas göğüslere dokunmayın sıkmayın doğumu tetikler derler hep ama sağmak da aynı şey değil mi bilemedim 🤷🏼♀️ Zararlı olabilir
HAFIZZ Buket_dadas Sizinle aramızda sanki bir kaç gün var diye hatırlıyorum ben 36+1 haftalığım son tarih Ocak 26 yani o zaman 40 hafta olmuş oluyor sizin sezeryan mı 15 Ocak kesin tarih mi normal doğumda tam gününde olma ihtimali çok düşük de 😊
PrensesAnnesi4 Buket_dadas Hayır kuzum sakin oyle birsey yapma gogusu sikmak dogumu baslatiyor bide ilk süt cok onemli bebegin dogdugdaktan sonra sagarsin
Buket_dadas Birgul hm anladım bilmiyorum ki burdan birkac kişi sagmaya basla zaten bebek gelince direk süt emsin felan desilerde emin olamadım bir sorayım dedim cok tesekürler ederim gercekden 😘
Buket_dadas mekutlu12 vallah bende bilmiyorum ki kuzum bana sık dediler sütün cogalsın diye ama emin olamadım dedigim gibi bi soruyum dedim🥰
Merve_0109 Buket_dadas hayır ilk süt bebek için çok faydalı sakın böyle birşey yapma bırak o çabalasın sütun gelmesini beben ilk sütünü içsin canım
Buket_dadas HAFIZZ aynen kuzum bilmiyorum doktor ilk 20 dedi sonrada 15 son dedi anlamadım bende pazartesi kontrolüm var dur bakalım insallah kesin cevap alıcam🙈🙈🥰🥰
Buket_dadas HAFIZZ insallah kuzum benim insallah bebişin saglıgı nasıl gramı felan iymi en son nezaman kontrole gitin cnm
HAFIZZ Buket_dadas Kontrole gideli bir ay oldu yakında gidecem inşaAllah ama her gittiğimde kilosu falan herşeyi haftasıyla uyumlu dedi doktor sağlığı sıhhati de iyi çok şükür 🥰 seninki de erkekti dimi yanlış hatırlamıyorsam
Oznurkk Buket_dadas ilk gelen süt bebek için en yararlı sütmüş ayrıca değil sütünüzü sağmak göğsünüzü sıkmak bile doğumu tetiklermiş. Böyle bir şey yapmamanızı öneririm