Busra2013 ikizlerin_annesi__ benimde ayni 23 de 540 gr di doktor normsl haftays uyumlu dedi 28 fe gittim 1100 gr 37 cm yine normal fedi
blueberyy00 ikizlerin_annesi__ normal canım haftasıyla uyumlu burdakilere bakarsan pskolojin bozulur çocuğum zayifmi şöyle mi böyle mi atıp tutarsin hep doktor normal dediyse normaldir geride felan olsa beslenmene dikkat et gerilik var derdi
ikizlerin_annesi__ superrmomy alla Allah öyle mi zayıfmıymıs bu ay için yaa bana da iyi dedi ayına göre :( hatta internette 23. Haftada 400 540 diyor 🤷🏼♀️
ikizlerin_annesi__ Gzmmmmmm11 çok iyiymiş sizin maşallahhhh 🥰🥰🥰🌸 Allahım Saglık versin neler yiyorsunuz 🌸🌸🌸🌸
superrmomy ikizlerin_annesi__ baktığım zaman normal yazıyor ama doktor biraz zayıf dedi. 1 hafta gerilik varmış. Elimden geldikçe dikkat ediyorum ama ilk gebeliğimde de böyleydi
Gzmmmmmm11 ikizlerin_annesi__ teşekkür ederim🤍 her gün 2 muz pekmez tahin yumurta iki bardak süt kaşar peyniri bunları tüketiyorum bunlar bebeğe en çok kilo yapan şeyler 🥰
ikizlerin_annesi__ Gzmmmmmm11 muz kabızlık yapmıyor mı ya ben çok seviyorum ama ne zman yesem kabızlık yapıyor çok korkuyorum
ikizlerin_annesi__ Busra2013 sonradan güzel kilo almış ama sanki 😇 siz düzenli besleniyormusınız? Neler tüketiyorsunuz
Busra2013 ikizlerin_annesi__ benimki surekli haftaysla ayni gidio mesela 23 de 500 olmasi gerekio benimki ne fazla ne az 540 28 fe 1100 olmasi gerekio benim ayni 1100 gr muz kaşar tuketıyorum sabahları yumurta pekmez tahın karıstırıyorum bebekten cok bana yarıo ama 18 kılo aldoö😂
ikizlerin_annesi__ Busra2013 ahh maşallah 23. Hafta da mı 18 kilo aldınız 🥳 ben 47 kilo ile hamile kaldım şuan 23. Haftada 53 oldum yeni 🤷🏼♀️
ikizlerin_annesi__ Busra2013 aaaa hemen hemen aynı Kilo ile hamile kalmışz ben hayatımda ilk defa 50 üstü kiloya çıktım ben de o kadar kilo alır mıyım bilemedim şimdi
ikizlerin_annesi__ superrmomy Vallahi aslında yazılanlar çok doğru ya canım benim inşallah hayırlı bir şekilde sağlıklı olsunlar da kiloyu sonradan da alırlar hani sadece gelişimine etkilemesin ne bileyim bir eksiklik olmasın