EbrarHarmanci Kızzzzlaaarrr Allah razı olsun hepinizden çok saolun ne dediyseniz yaptım saat 03:50 oğlum bni emio bn şoooook 😂😂😂😂
Lolipop EbrarHarmanci azmin ve sabrın sonu selamet kuzum cok sevindim sağlıkla büyüt paşani insallah😘
aysgl24 EbrarHarmanci ya bnmde yok şırıngayla çektim çıkardım azbişey çıktı ama ynede almıyordu silikon uçla emziriyorum hiç yoktan iyidir işe yarıyr
aysgl24 EbrarHarmanci bn silikon uca almadığı için çok minik şekerlisuya sürdüm ucunu minnacık onu alınca emmeye başladı beni,yoksa bnmde göğüslerim çok fena olmuştu çok şişmişti sağmaktan uçları yara gibi olmuştu,
aysgl24 yenibiranne valla öle diyorlar ama bnmde göğsümün ucu yok 3.çocuğum hepsinden çok zorlandım almıyorlar göğüsucu olmayınca
iremby EbrarHarmanci saglik ocaklarinda yardimci oluyorlarmis ebeler sanirim bir postta gormustum burda
Handsomebaby EbrarHarmanci cnm tomrisin emzirme notları var.Onları okurmusun çok yardımcı olur.Çok güzel bilgiler var.Mamayı bir anda kesme.Memeyi alsa bile kademe kademe kesilir mama
EbrarHarmanci Handsomebaby tavsiyen için saol bebeğim hrmen bakıp okuyorumm tşk ederm 🤗 mamayı kesim ama nasıl olcak ki 😞
Handsomebaby EbrarHarmanci Yavaş yavaş kesmelisin cnm.Oku mutlaka birde Facebook kullanıyorsan Beşer yapım bakım onarım diye bir grup var.Oraya bir bak.Herkes seve seve yardımcı olur.
EbrarHarmanci melikeaynrr ay aynen kuzum çok şükür formülü buldum 😂😂 biberona az bişi süt koyunca hemn bitio bnde hemn veriom mememi 😂😂😂 çok mutluyum
Neslisahhh EbrarHarmanci sütünüzü sağıp şırınga ile verseniz? Ama küçük parmağınızı da kullanarak. Youtubeda var videoları. O şekilde emzirince meme reddi olmuyor sanırım.
Babies16 EbrarHarmanci internetten emzirme egitimiyke ilgili video izleyip dogru pozisyonda dogru tutus yaptrdiginza emin olun ve biberon konusunda kararli olun.bebeklerin cogu zaten biberona alisinca anneyi reddediyor daha kolay oldugu icin.ama bi sekild eunutturmalisinz
EbrarHarmanci İki günde isilik oldu emzirmekte inat ettim ondan sanırım kasınıo sanırım elleri hiç durmuo bu isilij nasıl geçer kızlar ya
Denaz EbrarHarmanci benimde bebeğim isilik oldu bunun nedeni bebeği çok sıcak tutmamız. Havaya göre giydirin. 1 ayı dolduğuna göre hava sıcak olunca sadece zıbın yada bez ile bırakın ve hergün yıkayın. Ben sadece zıbın ile bırakmaya başladım çünkü baya artmıştı isilikleri😞