Ceren_01 1Meltem- Merhaba canım baştan sona hepsini okuzdum çok sevindim geçmesine benimde bebeğime 25. Haftada kist var denildi 8 mm di ben 27. Haftada tekrar gittim 9mm olmustu çok üzgünüm😓 sizinki kaçıncı haftada başlayıp kaçıncı haftada geçti ve kaç mm den düştü bilgi verebilir misiniz çünkü çok kafama takılıyor duan 29. Haftadayım cumartesi kontrole gideceğim umarım benimkide küçülür 🤲
1Meltem- Ceren_01 merhaba canım benim ilk 16 da göründü 7 mm di şok olduk tabi daha sonra 20 de bir daha gel detaylıda da bakalım dedi 20 de gittiğimde büyümüştü 11 mm oldu ama diğer organlarında görülen hiç bişey yoktu 25 hafta gittim en son geçmiş dedi 5 hafta bekledim gitmedim bence sende korkma başka sorun yoksa geçer bende çok korktum 2 ayı zehir ettim kendime ama geçti üzülme geç aylarda da çıkıp geçen okumuştum 32 34 haftada falan
Deryakzml Kizlar doğunca da gelebiliyorum hic caninizi sıkmayın. Başka semptom yoksa sıkıntı olmaz Allahını izniyle. Ikili testte özellikle problem çıkmadiysa iciniz ferah olsun
Ceren_01 Deryakzml Cnm ben ikili test yapmamıştım Sen böyle bişey yaşadın mı yaşadıysan senden önceki yoruma bakar mısım ben yazmıştım beni bilgilendirir misin
Ulkermadn Ceren_01 merhaba ben ikiz gebeyim bebeğimin birinde 1 tane diğerinde 4 tane vardı detaylı da 20. Haftada falan öğrendim 24 gittim hala vardı en son geçen hafta gittim 27.Haftada doktor geçmiş göremiyorum dedi 28 de tekrar gittim evet yok geçmiş hepsi dedi.
Rivayet29 1Meltem- benim kızım icin de 18.haftadayken doktor muayenesinde birşeylerden şüphelendiği icin detaylı ultrason istedi. Çekildik ve kist vardı. 24. Haftada geçebilecek birsey tek basına birsey ifade edemez bu suan dedi. Ve elhamdülillah 24.haftadaki Detaylı kontrolde gitmişti onlar. İçini ferah tut birsey olmaz inşallah. O kistler beynindeki sıvıyı oluşturan kistlermiş bazı bebeklerin ultrasonlarda da görünüyormuş. Doktor söylemişti.
Mrymbrk__ 1Meltem- evet banada aynısı söylenildi ama 26. Haftada geçti detaylı ultrasona girdim hiçbir sorun çıkmadı çok şükür doktor her 3 gebeden 2 sinde olur ama 26. Haftadan sonra kapanır %99 demişti ve öylede oldu içinizi ferah tutun geçici bi durumdur ibşalalh
Hmyt16 Bizde geçen pazartesi bebeğin beyninde kist olduğunu öğrendik başka bir bilgi vermeden perinatoji bölümüne yönlendirdi ayrıntılı ultrason sonucunda çıkmış kalbini ve yüzünü göremediler ayrıntılıda hep içimde bir korku iki hafta sonrasını bekliyorum
1Meltem- Hmyt16 kaç haftalık oldunuz siz içinizi ferah tutun bende çok korktum ama geçti sizde güzel haberler alın inşallah🙏
Bora5832 asli3 inşaallah ben de ümidi kesmiştim artık kapanmicak diye çok şükür kapandı sizin de kapanır Allah’ın izniyle
Jonsnow Bende detaylı da öğrendim çift taraflı kist olduğunu başka bir sorun görülmedi bu ayın sonunda kendi doktoruma randevum var acaba kendi doktorum kaybolup kaybolmadığını görebilir mi tekrar detaylıya mı gitmem gerekiyor 😔
1Meltem- Jonsnow benim kendi doktorum gördü kaybolduğunu ayrıntılıya girmedim daha mesela ilk kisti de kendi doktorum görmüştü