Gulseren 13+3 olduk herkes 3 ay bitsin mide bulantısı kalmaz diyordu ama ben hala fazlası ile mide bulantısı ve kusma yaşıyorum ne zaman geçer yada ne iyi gelir tecrübesi olan lütfen yardımcı olsun ne yapacağım bilmiyorum 🤷♀️🤦🏻♀️
niayk Gulseren benim de 13 haftada yogunlasmisti bulanti kusmalarim. 14 haftanin ortalarına doğru azaldı, darısı başınıza insallah
Calasun Gulseren bende senin gini şafak sayar gibi sayıyordum 13 oldu bitmedi 2 trimester olmuyor zaten 13 hafta 😁14 ve 15gibi geçti gitti az kaşmış🙏🏻🙏🏻🐣 inşallah gider
Esraaktepe Gulseren ben su an 18 oldum ve inanın ilk üç ayim çok rahattı üçüncu ayim doldu kusmalarim başladı biraz da bu bünye yapi meselesi herkes farklı hamilelik geciriyor
Duamm Gulseren Hiçbişey iyi gelmiyo 7. Ayıma kadar kustum 1aydırda arada oluyo biraz rahatladm çok şükür
Zhrnc Gulseren bende sürekli kustum anneme gittim annem 1 ay bana baktı inanki annemin evine girdiğim gibi kusmam bitti 30 gün içinde bir kere bile midem bulanmadı :)
Gisem Gulseren ben 6 ay mide bulantısı cektim simdi 9 uncu ayımdayın halen ara ara mide bosaltmam ve içtahsizliğım var insallah senin ki bi an önce geçer canım
yenibiranne Gulseren bende 8 aya kadar sürdü tam bitti diyordum o gün yine istifra oluyordu. Peynir ekmek ile duruyordum. dokunan şeyler yiyince bulantı oluyor galiba
Gulseren yenibiranne bende aynı peynir ekmekten başka bişe yiyemez oldum inşallah geçer bakalım bekliyorum
Gamze772 Canım 17 haftaya kadar dewam ediyor bnim öyleydi az kalmış seninde geçecek inşallah baharatlı yiyeceklerden uzak dur onlar çok tetikliyor çok aşırı olmadığı sürece tuzlu bişeyler yemeye çalış popaça ben çok yerdim hem hafifti yoğurlu yemekler hafif oluyo bnlar biraz daha mideni rahatlatıyor
Saganak Gulseren 16 haftada azalmıştı benim 16 dan 20. Haftaya kadar 2-3 defaya düşmüştü yarın 40 olucam hala her gece ve sabah midem bulanır her sabahta kusarım
Gamze772 Bak biraz arpa şehriyeyi haşla haşlarlarken içine bi tatlı kaşığı kadar yağ koy yapışmasın birbirine böyle yumusacık oluyo sonra soğut biraz yoğurda biraz tuz at karıştır dolaptada biraz soğusun onu günde bi kase ye hem kusturmuyo hem açlık hissini alıyor ben nane yiyemiyordum istersen üzerine nane sosuda yap bunu dene istersen eminim çok memnun olacaksın ben üç ay bunu yedim
Gulseren Gamze772 😃 çok teşekkür ederim mutlaka denicem bilgi almak vermek şuan ihtiyacımız olan en güzel şey 😊😊