Hzn53 Kızlarr canım ciğer çekti ama evde kendim yapıcam dokununca leke olur bebekte felan diyolar batıl inanç dimi bi zararı yok yiyebilirimmmm
milayerli Ciğer yiyebilirsin sadece çok yeme cunku içinde yüksek miktarda A vitamini var 1 porsiyon yeterli 🙂
Haticeask Daha önce komşumuz ciğer doğrarken sırtını kaşımıştı yanındaydım bende bebek doğunca sırtında lekesi vardı bence yiyebilirsin ama kendin yapma derim
Rose93 Lekeyi bilmem ama doktorum ciğer ve sakatat önerdi bana kansızlık problemim var ve sık tuketmemi önerdi.
Lulikli Hzn53 ben 1 kere dürüm yedim zTen 1 şiş koyuyolar içine 5-6 tanedi. 1 kere de küçük bi tabak yemiş bulundum unuttum ciğerin sakatat olduğunu 😂 Çok şükür bir şey olmadı.
Symkadi Ben de 15-20. Haftalar arasında canım çok çektiği için yemiştim ama hem çook yememiştim hem de annem pişirmişti dokunmadım yani , bence de batıl gibi geliyor ama annem dokundurtmamıştı😂 Bebeğim 28 günlük herhangi bir lekesi yok ☺️
lunam Hzn53 dokununca leke olması batıl inanç ama içeriğinde çok fazla a vitamini olması sebebiyle 1 porsiyonu bile fazla hamilelere. O yüzden yine de çok yemeyin siz.
Papatyam63 Hzn53 oğlumda canım çok çekti doğum lekesi oldu oglumda elinde o kadar büyük bir sorun değil bide bendede doğum lekesi var şuan ikinciye hamileyim yine yedim bakalım bundada olucak mi ben doğum lekesi seviyorum
Afyy Ben ilk 3 ayı geçtikten sonra 2-3 defa dürüm olarak yemiştim zaten içinde çok olmuyor herhangi bir sorun da olmadı ☺️