Nebyaa Bebeğimin kalp atışlarını dinlemek istiyorum acile gidecegim bugün gece 11 11 buçuk gibi gitsem dinleyebilir miyim acaba en geç kaçta gitmem gerekir
Duy_gu Nebyaa evet gidebilirsin farketmez acil hep açık 24 saat fakat sırf kalp atışı için gidersen devlet hastanesi ise dinletmeyebilir
Duy_gu Nebyaa dr varmı diyeni soracaksın yani sen hiç görülmediği içinmi gitceksin canm yoksa öylesine dinlemeyemi
Busrakzlkc Nebyaa 2 gundur hareketi azsa neden iki gündğür gitmiyosunuz da bugun geceye kadar bekliyosunuz anlamadım ?
Nebyaa Duy_gu hayir rahatsızlığım var hastayım iki gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ne desem dinletirler
Nebyaa Duy_gu yok canım 19+5 haftaligix iki gündür hastayım öksürük hapşırık ateşim cikiyo 2 gündür bebeği hissetmiyorum korktum bende
Gull_94 Nebyaa ıkı gundur hıc hıssetmıyosanız suan kalkıp gıdın acıle yda bı saglık ocagına baksınlar
Duy_gu Nebyaa bebeğin hareketi için çok küçük canım düzensiz olur hareketler zatn bu haftalarda devlet sesi açmıyor zararlı diye ama rahatsız olduğunu belirtirsen Dr bakar kalp atışları normal mi diye sorarsın inşallah bişey yokdur
Kubra_elif_ahmet Nebyaa Bunları söylersen Covid testi yaparlar sonra bebeğe bakarlar hareket hissetmiyorsan Covid testinin sonucunu beklemeden kana da bakabilirler. Bende geçen gün hastalandım griptim böyle yapıyorlar
Nebyaa Duy_gu hareketlerinde düzensizlik olabilir ama hastalanınca hareket etmemesine tedirgin oldum olsun sesi açık olmasın doktor baksa da yeter
Duy_gu Nebyaa bende kötüdüm Bi kaç gündür bugun kendime geldim daha yeni ama dr bakıyor zatn kontrol ediyor canım benimde o haftada zordu hareket hissetmek bişey yokdur kalbini temiz tut bana bilgi verirsen sevinirim merak edirim
Duy_gu Kubra_elif_ahmet evet covid testi yapıyorlar fakat aynı zamanda bebeğin kalp atışına da bakıyorlar
Nebyaa Busrakzlkc haftam çok fazla değil normalde de günde bir iki defa hissediyordum sık değildi gün gitmedim bugün gece olmasını bekliyorum çünkü esim o zaman geliyor. Tek başıma gidemem çok uzak bize hastane