Ayse476 Sabahtan beri geçmeyen baş ağrısı var. Yüzüm ve ellerim şişmiş giib hissediyorum bu durum zehirlenme belirtileri arasında var. Acaba başına gelen vwr mı
Mysaa Ayse476 canım onu bilmiyorum ama böyle bişey olmasada belki Başka bir rahatsızlıgın olabilir istersen öncelikli olarak bi saglıkocagında eğer zaman imkanın varsada bir hastaneye gitsen iyi olabilir insallah kötü birşey yoktur gecmiş olsun
Asfdg Ayse476 şiddetli mide ağrısıyla gittim 18 tansiyon idrarda protein kaçağı var dediler gebelik Zehirlenmesi deyip acil sezeryana almışlardı beni
Kubra_salar Ayse476 canım ben yaşadım yüksek tansiyon şişkinlik ve idrarda protein kaçağı ile anlaşılıyor
Ayse476 Kubra_salar kaçıncı haftada yaşadınız ve bebeğe bir zararı oldu mu ben 17 haftalık hamileyim daha
Kubra_salar Ayse476 26 haftada farkedildi takip ettik 31 haftada tansiyonum yüksekti yatış yapıldı düzene girdi sonra 38 haftada normal doğum yaptım çok şükür
Kubra_salar Ayse476 Bebeğime kilo kaybı yaşandı sadece sağlıklıydı çok şükür benim için kilosu zayıf vs pek önemli olmamıştı