3mlek2bebkannesi prensannesii_ yok canım oğlumda da kızımda da 4 ay kullandım ikisinde bi problem olmadı doktorun verdiyse gönül rahatlığıyla kullan
prensannesii_ 3mlek2bebkannesi Allah razı olsun canım içimi rahatlattin bende 3 buçuk ay kullandım bazıları asla kullanılmaması lazım otizm yapıyor yazmış korktum baya
Mesudesrds prensannesii_ yok canım doktorum başka Bi folik asit verdi folbiol kullanmıyorum artık y Kullandığım zaman yarım kullanıyordum doktor tavsiyesiyle ağır gelebilir diye şimdi bıraktım kullanmıyorum
Dilozubuike Bana doktorum folbiolu önermedi içeriği yeterli değil ve memnun kalınmadığını söyledi, folwo kullanıyorum bende devlet karşılamadı 170 tl fiyatı var 🤦🏻♀️
Berilimnur Simge34 ben de folbiol kullanıyordum doktorum çok ağır o hemen bırak dedi başka folik asite geçtim..kullanmayın onu özel durumlarda verdiğimiz bir folik asit dedi
Yaseminf Simge34 ben de aynı şekilde aşılama tedavisi esnasında başlayıp hiç bırakmadan kullandım 13. haftaya girince biraktirdilar folbiol kullandım bende