BirMucize2015 Adetim gecikeli bugün 5. gün hala hastalanmadim hic agrim yok hicbir belirtide yok. Gecikmenin 2. günü test yapmistim negatifti ( ilk idrarla degil ) Yarin sabah testi tekrarlasam hamilelik varsa cikarmi yoksa daha beklemelimiyim ?
Minnakkurabiyeveannesi27 BirMucize2015 kuzum idrar testi ile uğraşma direk git kan ver en mantıklısı ve doğrusu o
Ozge_ozge BirMucize2015 benimde bugün 3. Gün gecikmede yarım saat önce yaptım negatif çıktı beklecegim bende inşallah hamilesinizdir 🤲💐
Mrs_Demir BirMucize2015 benim 1 gün geçmişti yapmıltım ve anında çıkmıştı ki ben ilk idrarla bile yapmamıştım😅
BirMucize2015 Minnakkurabiyeveannesi27 kuzum ya sorma cok ters zamana denk geldi yurtdisinda yasiyorum noel tatili yilbasi derken doktorum izine cikmis baska doktorlar kabul etmiyor hastaneler desen acil durum olmadan bakmiyorlar mecbur idrar testine kaldim. 😔😔
Minnakkurabiyeveannesi27 BirMucize2015 o zaman erken gebelik yapmaya çalış kuzum daha net sonuç alirsin
Minnakkurabiyeveannesi27 BirMucize2015 ben adet olmadığım günün sabahına ilk idrarla yapmıştım kopkoyu iki net kırmızı çizgi çıkmıştı belki sende geç döllenme olmuş olabilir
AiseNurr Bende aynı durumdayım test yaptım pozitif sonuç aldim Bugun de kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alirim aliriz 🤗
BirMucize2015 AiseNurr cok sevindim canim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah Rabbim, adet günün ne zamandi? Testi hemenmi yaptin yoksa bekledinmi birkac gün
BirMucize2015 Ozge_ozge ayniyiz kuzum ya bende 2. günümde test yapmistim negatifti bekliyorum iste hala insallah positife döner ikimizinde 🤲🏻
BirMucize2015 Minnakkurabiyeveannesi27 erken gebelik testi daha iyi sonuc veriyor diye duymustum bende ama cogu kisi erken gebelik testleri dogru göstermiyor dedi ondan kararsiz kaldim Birazdan test almaya gidicem en iyisi hem normal hemde erken gebelik testi aliyim ben yarin yine ilk is test yapmam olucak 🙈
Ozge_ozge BirMucize2015 inşallah kuzum bu ay umutla bekleyen tüm heyecanlı anne adaylari çift çizgi gorur umarım bizde o duyguyu tatmak nasip olsun 🤲🤲💐
Minnakkurabiyeveannesi27 BirMucize2015 aynen kuzum haber ver ama merak ederim rabbim ginlune göre verisn inşallah
elaweannesi BirMucize2015 ya işte tam normal günün 2 3 gün sonrası idrar testi ettim ewde we çift çizgi çıktı sabahı doktora gittim Ewet war dedi test yaptı 4 haftalık dedi darısı sana olsun inşallah
BirMucize2015 elaweannesi hafsam_omerim Mrs_Demir Minnakkurabiyeveannesi27 Ozge_ozge Nistik Teste gerek kalmadi kizlar 5. gün sonunda hastalaniyorum sanirim az önce wc ye gittigimde camasirimda kirmizi leke olmustu
Nistik BirMucize2015 ben 7 gun gectiginde yaptigimda kipkirimizi cikmisti idrar testi. Ultrasonda kese gorunmemişti. Sonra kanda çıktı
BirMucize2015 Minnakkurabiyeveannesi27 insallah kuzum nasip bu ayda degilmis zaten suan tüp bebek tedavisindeyiz yarin doktorumu arayip haber vericem histeroskopi ameliyati olmam gerek 1bucuk ay sonrada transfer olucak hersey yolunda giderse bir tane genetikten saglikli embriyomuz geldi dondurdular beni bekliyor yavrum 🙈