niayk Gulferah ben de ankarada degilim ama detayli ultrasonumu ankara başkentte yaptiricam. Fiyati ne kadardi peki
Hcrksk Gulsummldr çentik müdahale edilecek birşey değilmiş malesef.sadece tuzu kesti,yürüyüş verdi o kadar
tco Seresozge perinaloglar kadin dogum uzmanliginin uzerine 3 yilda perinatoloji egitimi almis kadin dogum uzmanlaridir. Radyaloji uzmanlarida doktor tabiki ama benim tercihimde perinatolog oldu. Detaylisini radyaloji uzmanina yaptirip pisman olan arkadaslarim oldu
Gulferah Seresozge bencede gitmenizi tavsoye ederim radyologtada detayliya girdim perinatologa gidinxe bebegimde bisey olmadigi cikti para veriyosun ama buna deger yani yavrularimizdan onemli degil ☺☺
Hcrksk Gulsummldr bu kanıya nasıl vardınız acaba?kendi abim dr zaten.eğer ayrımı sizin dilinizdeki kadar kolay olsaydı direkt radyoloğa git derdi.
Gulsummldr Hcrksk abinizle değil dediğinizle ilgileniyorum. İyiki radyolog değil diyosunuz ya. Radyolog olsada birşey değişmeyecekmiş demek istiyorum. Tabi anlamak için abinin doktor olmasından daha fazla şey gerektiriyo.
Pirayeee Seresozge ben dün göründüm perinatolaga araştırma hastanesnde 170lira aldılar.. ama özellerde de bakılıyormuş benim haberim yoktu.😐 riskli bi gebelik değilse perinatolog olmasa da olur bence
Edddaaa Tabi ki de perinatolog , herkesin branşı uzmanlık alanı farklı vallla ben tr de ki en iyi perinalog sayılan bir doktora yaptırdım özel sağlık poliçemi düzenlediğim için 900₺ olan detaylı ultrason ücreti 90₺ olarak ödedim , çok da memnunum kendisinden , planlı hamilelik işte bu sebepten güzel, hamile kalmadan özel sigortanıza ek tam tamamlayacak gebelik poliçesini ekleyip iyi bir ek meblağ ödüyorsunuz ama sonra dan 20000 e Doğum yaptıran hastanelerde bile 2000₺ ödeyip çıkma şansınız doğuyor,
Goncaygl Ya kızlar ben de 250 TL verdim ama video falan birşey vermediler bı kağıda 4 tane çıkarttı resim bir tek o yani. Normal mi bu ?
Tugba6336 Perinatolog kadın Doğum üzerine uzmanlığını almış ve riskli gebelik üzerine yan dal yapmıştır. Ben radyologa yaptırdım. Ankara da Ali İpek hocaya. Gidecek durumunuz varsa tabi perşnatolog daha iyi olacaktır. Ama ben radyolog kötü bir durum görürse yönlendirir diye ilk etap da oraya gitmeyi uygun gördüm.