G_M_Z Mikmikbuk ay gelse iyi olur yaa fiyatlar uçtu şok oldum görünce 😑 gittiğimde boş oda vardı baktım güzel ferah odaları hastanenin
Lulikli Cidella valla ümiti bilmiyorum canım ama acıbadem pazrtesi netleşicek o zaman tekrar arayın dedi. Muhtemelen ümit de öyle olur. Ben de aynı şekilde doktorum için devam ediyorum ama acıbademle arada çok fark olmazsa zamlardan sonra geçerim oraya
Cidella Lulikli benim de 36.haftam işte geçsem biraz geç olacak gibi bilmiyorum. Bu haftasonu konuşayım doktorumla bakalım çatı muayenesi var ona göre artık bakicam ben de
Lulikli Cidella sizin zamanınız az kalmış gerçekten. Bundan sonra doktor değiştirmek çok mantıklı olmayabilir. Benim 29+2 henüz o yüzden de düşünüyorum biraz
Cidella Lulikli sizin daha varmış aynen sizin daha uygun değiştirmek. Mine inan iyi diye duymuştum orda aklınızda olsun. Yine araştırırsiniz zaten ☺️💕
nihalimf Mikmikbuk hangi doktora gidiyorsunuz bende dün öğrendim normal doğum 3500 sezeryan 4500 olmuş
Cidella Lulikli 😁😁amin inşallah sağlıklı olsun da . Ben de oğlak burcuyum biraz inat var ve hırs. İnat bazen can sıkıcı olabiliyor
Acremine Mikmikbuk öyleymiş 390 dı muane ücreti 510a cıkmıs 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Normal dogum 5.500 sezaryen 7.000 isteğe baglı sezaryende 12 bin🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mikmikbuk Acremine Medipol meganın pahalı olduğunu duymuştum arkadaşım hemşireydi bi dönem🤨 allah yardımız olsun