Mikmikbuk Kızlar medipol çamlıca muayene ücretini 175 den 225 e yükseltmiş ocak ilk haftası muayenem var. Vay vay 🤓😪 sizlere de zam geldi mi hastaneleree😬
Asyaveannesi36 Mikmikbuk sizin yine iyi bizim 1 ay önce 180den 250 oldu Ocak sonrası tekrar zam 🤦🏻♀️ Şaka gibi ya
ruhanadagdelen Mikmikbuk bende az önce dahiliyeye gittim grib olduğum için 160 tl di 250 yapmışlar. Doğum kontrol ise 190 dan 280 e yükselmiş ayın 7 si muayenem var. Birde normal doğum 5700 sezeryan 7000 olmuş
Mikmikbuk Asyaveannesi36 😱Oo iyi artmış sizinki de. Hayırlısı o zaman 🤦♀️😀 bu saatten sonra doktor değiştirmem inşallah
Mikmikbuk ruhanadagdelen Özel sektör yüzde 20 bile alamıcak maaşa zammı, asgari ücretten yüzde 50 yedik herşeyde zammı😀
Lulikli Mikmikbuk ağustosta 180le başladım sonra 195 oldu geçen 215 verdim bakalım doğum şubat sonu mart başı ne kadar olacak 2 aya
Acremine Ayy şoktayım fiyatlara 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Medipol megaya gittim çarşamba günü 390 verdim değişmişmidir ki fiyatı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Allahım dogum fiyatları nekadar oldu kimbilir yandık
cyln_hnm Acremine hangi doktora gidiyorsunuz megada? Benim doktorum özlem hanım normal doğum 3850 sezaryen 6.500 olmuş muayene ücreti hakkında bilgi vermediler
Acremine cyln_hnm duygu ışıl hanıma gidiyorum bende. En son 2.500 den baslıyor demıslerdı normal doguma sezaryende 5 ile 7bin arasıydı 🤔
Lulikli Mikmikbuk sonumuz hayrolsun bakalım doğum ücretleri de artacak pazartesi arayıp öğreneceğim 🤷🏼♀️
Acremine Mikmikbuk öyleymiş 390 dı muane ücreti 510a cıkmıs 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Normal dogum 5.500 sezaryen 7.000 isteğe baglı sezaryende 12 bin🤦🏻♀️🤦🏻♀️