seher52- MucizeAnne_ 2022 fiyatı mı canım Tokat. Nasip olursa ben de Tokat Medicalde düşünüyorum da 😊
Almilag seher52- bnde Mehmet nalbanta gidiyorm Kasım ayında sorduğumda normal ve sezeryan için 4500 epiduralli için 5700 söylenmişti muhtemelen artmıştır bu ay
M-H-16 seher52- Bende MedicalPark a başladım bugün konuştum 5450 normal ve sezeryen doğum ücreti suda ve epidural normal doğum 7500 civarı dediler
seher52- MucizeAnne_ anladım canım tamam. Ben Şehadet hanıma gidiyorum inşallah sağ Salim kucağımıza alırız ☺️
seher52- MucizeAnne_ ben hamileliğimin ilk başında sormuştum 4100 demişlerdi. Zam geldikçe fiyat artmış maalesef. Ama yapacak bi şey yok evlatlarımız için vereceğiz ☺️
seher52- MucizeAnne_ üniversitede iyi ama sıra bulmak zor olur. Ben çalışan olduğum için mecbur haftasonları gidiyorum o yüzden özeli tercih ettim . Ama üniversite de iyi doktorlar varmış
Ggfamily İzmir medikalpark 14.000 TL olmuş. +1 gece yatışa 1.800 ekleniyor. 🤦🏻♀️ Fiyatlar ne kadar farklılık gösteriyor böyle
seher52- Ggfamily neden bu Kadar fark var onu da anlamış değilim. Sonuçta aynı işi yapıyorlar yani. İlden ile niye artıyor
Nihanus Ggfamily inanamıyorum izmir fiyatı çok artmış istanbul 9 bin olup izmir nasıl 14 olur hayretler içindeyim gerçekten her konuda izmir bu aralar zirveye oynuyor emlak vs de aşırı abartı olmaya başladı