MerveeD minikbebegim19 hamilelikte nescafe önerilmiyor içmenızı tavsiye etmem bas agırısını genelde turk kahvesinin gecırdıgjnı söylerler
iremss minikbebegim19 sizi bilemem ama bn ne zamn nescafe içsem çarpıntı yapar, baş ağrınızı sade türk kahvesi daha iyi geçirir
Esmaonur minikbebegim19 sade ya da orta Türk kahvesine bir kaç damla limon damlatıp içerseniz ağrıyı hemen kesecektir muhtemelen. Nescafe için bir şey diyemeyeceğim bilmiyorum 🤷🏼♀️
irem minikbebegim19 baş ağrısı için granül kahve önerir genelde doktorlarda fakat bu durum hamilelikte geçerli mi bilmiyorum ağır gelebilir. Türk kahvesi sade içseniz en azından daha iyi olabilir.
minikbebegim19 MerveeD nescafe içilebilir sadece 2 fincan Türk kahvesine tekabül ediyor bende 1 fincan Türk kahvesine eşit gibi içtim
MerveeD minikbebegim19 sanmıyorum baş agrısını gecırecegıni ama paketli ıcecek ler içmesenız daha ıyı olur benim görüşüm tabıkı bu siz bilirsiniz yınede afiyet olsun umarım gecer başınız.
Poyrazin_annesi Şu an nescafe içiyorum ama başımın ağrısı geçmiyor evde parol varsa parol içebilirsiniz . Eğer migreninz varsa başınıza Buz uygulaması yapabilirsiniz