Melekannesi001 Merhaba kızlar. 16 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittiğim de cinsiyeti öğrenemedik. Bacakları kapalıydı. Ve göbek kordonu bacaklarının arasındaydı. Kesin bişey söyleyemiyorum erkeğe benzettim ama %60 oranla dedi ve yanılma pyı da olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar gidicem. Başına böyle bişey gelen oldu mu ? Yanılan doktor? Erkek diyip sonradan kız olduğu anlaşılan ?
Ezgi14 Melekannesi001 canim yanilabilir arada kordon varmis cunku. Detayliya gireceksen net ogrenirsin
Calasun Melekannesi001 yarım saat önceden çikolata ye hareketlenince belki görürsün 😁 ama açmayınca açmıyo bizde çok uğraştık 🐣sabredicez detaylıda kesin diycez sanırım🤭
karahanzynep Melekannesi001 16.haftamda yuzde seksen erkek bebek dedi bacaklarini toplamisti canim cunku ama dayanamadim 17.haftada yine gittim erkek cikti kesin :)
Melekannesi001 Ezgi14 evet bi sonra ki ay detaylıya giricem ama 2 gün sonra da tekrar doktoruma gidicem cinsiyet için o zaman da belli olabilir
Agg0207 Bende ogrenemedim hala21. Haftadayim bacak arasinda bisey var dedi kordonda olabilir pipiside olabilir dedi ama yuksek ihtimalle kiz gibi geliyo dedi bana doktorum bu hafta gidicem yine catladim meraktan 😃
Melekannesi001 Agg0207 evet ya belirsizlik insanı meraklandırıyo erkekse erkek kızsa kız net olsun dimi ya 😂😂
Ozgurluk Calasun benimde öyle oldu popo arkasında yuvarlak yumurtası vardı emin değilim dedi erkekmidir
Cicianne Bana da kendi doktorum erkeğe benziyor dedi 16.haftada ama kordon da olabilir dedi sonra 20.haftada perinatoloğa gittim detaylı ultrason için perinatolog %90 kız dedi sonra kendi doktorumda kız olduğuna karar verdi.