Deletedmom623737 Kızlar 31 haftalığım bu gün kontrele gittim bebeğim kendini göstermedi iki eliyle baya kapatmıştı kendini doktorum da hiç ugraşmadı saolsun 😂 bir daha ki ay tekrar gel dedi ama ben bi ay daha bekleyemem ya o zaman iki ay görmemiş oluyorum özele gidiyorum haftaya tekrar gitsem mi sizce doktorum biraz sert biri niye geldin der mi acaba bana 😂😂
meltemabras Deletedmom623737 haftaya doğurucam bi kere adam gibi görmüşlüğüm yok ne tatlılar ne çikolatalar yedim muayene öncesi fayda etmedi 😀 inat bizim bebeler
kuzeymomss Deletedmom623737 benimde şuan 20 haftalık özele gidiyorum dün doktora gittim kendini göstermedi diyip fotoğraf bile vermedi hiç uğraşmadı da kendince bi kaç ölçü aldı bıraktı 2 dk bile bakmadı bende doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyordum
Zynp44 Deletedmom623737 para veriyosun one ya ahhaha istediğin zamna görürsün benim doktorum istersen her gün gel diyo ahahha
esmer3 Deletedmom623737 bennde 31. Haftamdayım ultrason fotoğrafını atsam şükredersin haline çocuğun sadece omurgasını görüyoruz biz 😂😂
Deletedmom623737 meltemabras valla bende adam gibi geçen ay gördüm bi tek her yerini öyle bi kapatıyor ki 😪
Merveonay meltemabras o tatlı işide yalan dolanmış geçen bende yedim gittim nerden çıkarıyon bunları su içsende o bebek hareket eder boşuna karbonhidrat almışsın dedi doktorum bide kilo alırsın yeme diye kızdı 😂 🤷🏻♀️
Deletedmom623737 kuzeymomss benim doktorum da öyle haftaya gidicem bir daha ki ayda başka hasteneye geçmeyi düşünüyorum cok ilgisiz hiç ugraş yok hiç demedi bile 5 10 dkka dolan çıkolata ye gel görelim demedi bile baktı kendini göstermiyor dedi 🤣
Deletedmom623737 Teusa benimkide ayaklarını çekmişti kendine dogru ellleri yetmiyormuş gibi bide bacaklaryla saklıyordu kendini 😪
kuzeymomss Deletedmom623737 valla bi suratsız bide özel yani sorduğu tek şey nasıl gidiyor demek başka birşey yok
Deletedmom623737 kuzeymomss valla sanki bedava muane ediyor para verdiğme ragmen sayesinde çekiniyorum
kuzeymomss Deletedmom623737 bende gaza geldim şuan değiştircem doktorumu detaylı ultrasonu onun gönderdiği hastanede yaptırmadım şehir hastanesine gittim ondan böyle yaptı bana kesin 😂😂😂
Zynp44 Deletedmom623737 bence de git yani sonuçta devlet değil ki ona göre hareket edecen o kadar para verip bide istediğin zaman göremeyecen mi ahhaha
lunam Son gittiğimde bizimki sırtını dönmüş, ayaklarını katlamıştı, hatta o kadar katlamış ki kafasının oraya kadar gelmiş minnoş ayakları tavşan kulağı gibi kafasının orda görünüyordu. Her zaman poz veren bebenin o gün inatlık yapası tuttu 😁
Zeytin20 Deletedmom623737 ben oğlumu hiç görmedim alnını eşine dayamış yüzünü elleriyle hep kapatmıştı 😂 çocuğu doğurunca gördüm 🤣
Deletedmom623737 kuzeymomss ahahahah bende senin yaptığın gibi yaptım her gittigimde detaylıya girmişmiydin deyip laf sokuyor 🤣
kuzeymomss Deletedmom623737 ahahahaha valla takmış demek ki güvendin mi iyi baktı mı diye laf soktu bende akrabamız oluyor iyi baktığına eminim dedim ama fayda etmedi sanırım 🤣
meltemabras Merveonay yok ya benim detaylı ultrason çeken başka doktor da ara verdi git meyve suyu çikolata falan ye tekrar bakalım dedi biri öyle diyor biri böyle 😀