RaYaRY Kızlar medipol pendik muayne ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan yaza bilir mi gittiginiz ve tavsiye ettiğiniz doktor var mi
Loveis16 RaYaRY Canan hanıma gidiyorum EGM indirimim var 120 veriyorum emin değilim ama indirimsiz 165 galiba
annelikyolculugu2875 RaYaRY medipol Saadet Ünsal cok memnunum cok candan bi hanım.. 165 tl muayene ücreti
ipekk_34 pendik medipol 2750 normal doğum 3750 sezeryan doğum dediler Ekim ayında ama ocak tan sonra fiyatlar artacak denildi
RaYaRY ipekk_34 Ben baska bir şehirden gelip orda doğum yapicam yaşadığım şehir küçük 5600 tl doğum ücreti dediler
Loveis16 RaYaRY ilk defa sizden duydum bu fiyatı yukarıda Kİ arkadaşın dediği gibi şuan fiyatlar ocaktan sonra zamlanacak ama daha belli değil ne kadar olacağı
meryemesra Pendik Medipolde Esra Nur Tola hanmefendiyi öneriyorum. Çok ilgili bir doktor. Daha bugün gidip muayene oldum..❤️
ipekk_34 Eakbulut34 4800 sezeryan doğum muayene 225 TL olmuş eğer epidural isterseniz artı 900 TL covid testi 200 küsür birseydi bide eğer pozitif çıkarsa geceliğine 4000 aliyolar 2 gece yatiyosun