Deryabelinay Kızlar 34 haftalık hamileyim bugün doktora gittim aşı sordum kesinlikle ol dedi 3.doz aşı olan var mı yan etkileri nasıl oluyor korkuyorum açıkçası 😔
Gumus25 Deryabelinay bana doktorum keisnlikle onerdi ctesi olacagim 3.dozu ondan sonra yan etki olup olmadığını yazarimm
Aysu123cicek Deryabelinay selaminAleykum bende 19 haftalik gebeyim 3 doz icin doktordan izin bekliyorum ama doktoru diyer asialrda kesinlikle ol dedi cunki o zaman bebek antikorlu doguyormsu ama bende senin gibib yan etkilerimdenn korkuyorun
3mlek2bebkannesi Deryabelinay ben dördüncü doz olucam ama sinvac yaptrcaktım ama doktorum kesinlikle biontech ol diyo bakalımm eşime bayagı baş agrısı faln yapmıştı kararsızım
Deryabelinay Gumus25 ben olursam hemen olmam lazım annem yanımdayken yan etki olursa en azından kızıma bakar 😞
Deryabelinay Gulada sağlık ocağında ki doktorum da önerdi bana sen ne kadar korunursan korun hastanede hemşireler kaç kişiyle ilgileniyor hasta bakıcıla yine aynı şekilde kendini ne kadar koruyabilirsin bebeğinden ayrı kalmak ister misin dedi mantıklı geldi 😞
K88_ Deryabelinay çok şükür herhangi bir şey yaşamadım sinovac oldum ben 3 nüde en azından daha hafif grip aşısı formu ölü hücre
Poyrazin_annesi Ben ozel hastaneye gıdıyrm ve gttgm hastanede bısuru hamıle bayan koronadan yogun bakımdaymıs oyuzden doktorum aşını ol dedı ılk doz oldum 2 incı dozuda 2 hafta snra olcm ama 3 ü dogumdan snra olmayı dusunuyrm
Deryabelinay Poyrazin_annesi bende ikisini hamilelikte oldum aşı dan korkmuyorum yan etkisinden korkuyorum 😧
Deryabelinay K88_ inşallah bende de bir yan etkisi olmaz iki tane biontec oldum yan etki yaşamadım bakalım bunda nasıl bir etki olacak 😌
Poyrazin_annesi Deryabelinay cok sukur bı yan etkı yapmadı . Ve suana kadar hıc bır hamıleden yan etkı sıkayetıde duymadm yoksa bnde bıraz tereddutte kalırdm
Damli Bende 2 hafta sonra 3. Doz biontech olacağım hamileler büyük risk grubunda çok yakın 2 arkadaşımı kaybedince daha çok önem verdim bu hastalıktan korunmaya Allah herkesi korusun 😟
Esmnr Deryabelinay bende hamileliğimde 2 doz sinovac oldum 3. Dozda çıktı ama çok kararsızım 34+5 haftalık hamileyim. Omicron beni çok korkutuyor çok hızlı yayıldığı için. 3. Dozu doğumdan sonra olmayı düşünüyordum ama şimdi ne yapcağımı şaşırdım. Sinovac mı olsam biontec mi onada kararsızım. Doktorum 2 dozuda sinovac ol demişti 3. Dozla ilgili konuşmadık. Kararsızlıktan Çıldırma evresine geçebilirim🤦🏻♀️
K88_ Aysu123cicek merhaba hayır çok şükür bir yan etkisi olmadı 29. Haftadayım. Tüm dozları da gebelik sürecinde oldum