Teusa Bugüne kadar hiç almadım bu terliklerden, evde giydiklerimden mi gotursem bilemedim. Siz nasıl bir şey aldınız?
Mozarella Teusa canim evdek9nden götür kaymaz tabansa. Crocs yoksa alma derim gıcır gıcık koridorda oluyor
Lulikli Teusa benim zaten crocsum vardı onu götürücem canım sonra da kullanırım dersen alabilirsin ama sadece doğum için pahalı bi ürün bence gerek yok
Tugbaa2937 Teusa ben kendim yapmıştım. Hani şu beyaz havlu gubi terlikler varya onlardan alıp süsledim onları giyicem crocs marka şart değil istersen ev terliği de olur
Mimik Ben almadim, evde giydigimi koymayi dusunuyorum…aaaa hatta valizimi kapattim, hemen bitane ilistireyim…🤭🤭🤭 Oda ya da anne suslemesi olmayacak bende… Dumduz doguracam insaAllah😅 o yuzden ninelerin hazirligi gibi dumduz hazirlandim😄
Teusa Mimik ahah ben de süslü terlik ve taç koydum bi. Bi de güzel bir lohusa takimi almıştım onun dışında süsler falan yok shsh
Mimik Teusa eger oyle suslendiysen, terligini de suslu al🤭 pelusumsu ev terlikleri gibi terlikler sevimli durdu hayalimde🥰
poyrazinannesi3547 benim kullandigim cross var ekstra almadım onu kullanıcam haftaya doğum Allahın izniyle havlu terlik pek kullanışlı olmaz diye düşünüyorum çünkü hastanede lavaboya girip çıkılıyor e birdaha onu evde kullanamayz anca kullan at terlikler olur oda çok ince rahat değildir herhangi dışarda giydiginiz terlikte olur
Lulikli poyrazinannesi3547 yıkayıp mı götürceksiniz acaba? Ben de makinede sıkmasız mı yıkasam elde mi yıkasam çok kararsızım da 😅
poyrazinannesi3547 Lulikli ben her hafta elde yıkıyorum fırçayla eldiven takıp zaten ayakalrım şiş hep o terliği giyiyorum kontroldede ayakkabı zor giriyor ayağıma sizde yıkayıp giyeblrsnz ben o terlikle gtcem zaten inşallah
cahillesohbetikestim Teusa aslında almayı düşündüm ama dışarı da balkon da giydiğim bir terliğim vardı biraz da büyük ayaklarım şişse dahi olacak o yüzden fazladan masraf yapmak istemedim
Teusa Asel2520 onu da koydum ama havlu gibi. Rahat eder miyim bilemedim 2 tane ev terligi koydum hangisini giyersemxd
Ilayda1 Teusa [https://www.flo.com.tr/urun/us-polo-assn-pilly-1pr-beyaz-kadin-ev-terligi-101070587] Ben bunu getirecem çok rahat
Acemianne__ Teusa normal ev terliği gibi ya da tüylü terlikler hastanede çok pislenir hemde ıslanırsa rahat olmaz diye düşünüyorum wcye gidiyorsunuz doğumhane vs normal pazardan crocs değil de o modelde çakmasını alabilirsiniz benimki de çakma heryere onunla gidiyorum çok rahat. Ama alma imkanınız yoksa sizinkiler de olur 😊