Melikegencl Hanımlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftaya kadar yaptırabiliyoruz bir süresi varmı ? Ve İstanbul da Zeynep kamil hastanesinde yaptıran oldumu ücretler hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi
Melikegencl Selin12- 20 hafta 6 günlüğüz bugün doktorum geç kalmışsın bir hafta içinde yaptırman lazım dedi bende devlette yaptırmam lazım ama 19 ocağa gün veriyor 24 haftayı geçmemiş oluyor doktor çok acele ettiriyor anlamadım
Selin12- Melikegencl canım sen git randevu yu al ayin 19una yaptır geç kalmıyorsun çoğu doktor erken kabul etmiyor 22 haftadan önce net gözükmüyormus ben 25 haftalık ken tekrardan yaptırdım önce özelde yaptırdım 22 haftalık ken daha sonra üniversite hastanesinde ki doktorum tekrardan yaptır dedi bizim burada biz dışarıdan kabul etmiyoruz dedi onun için ben orada yaptırdım 25 haftalıktim
yeniklasor Ben şehrimde ki çok övülen tavsiye edilen özeldeki perinatolog doktoru aradım fiyat için hem de 22. Haftada gelmeyi düşünüyorum dedim ama bana geç olmuş olur bebek buyumus olur dedi 20 yada 21. Haftada gel dedi sizinde haberiniz olsun 🌸
Selin12- yeniklasor canım doktordan doktora değişiyor gelende çoğu perinetologlar 22 hafta içinde yapmayi tercih ediyor çok nadir erken haftalarda yapanlar