Applejuice Merbaha 5+2yim gittiğim özel hastanede doktor detaylı kan idrar ve toksoplazma bakıcaktı ancak ödemesi cok cıkabiliceği için dısarda da yaptırabılırsın dedi. Yakın zamanda İstanbuldaki saglık ocaklrında bu testleri yaptıran var mı?
RefBrs Applejuice merhaba evet yapılıyor çok nadir bazı değerler bakılmıyor onları sadece dışarda yaptırırsınız mesela d vitamini bakılmıyor diye biliyorum başka neler bakılmıyor sorarsınız ama tetanoz falan bakılıyor bana bakıldı
duygucelebi Applejuice evet bana bakilmisti hepatit. Kadın doktorum tüm testleri yazıp vermişti, aile hekimim yazılanlara bakmadı bile gerek olan tüm ne varsa kendi bakmıştı sag olsun. Hepatit, HIV vs bakılması gereken ne varsa bakıyorlar
Applejuice duygucelebi Çok teşekkürler bakalım bende yarın için randevu olusturdum aile hekiminden 10.25te açlık sekeri falanda yazılmıs ac gidicem. Saglık ocaklarında belli bir saate kadar kan alınıyordu diye hatırlıyorum acaba yanlısmı hatırlıyorum?
duygucelebi Applejuice rica ederim ne demek :) evet 10a kadar bakıyorlarmis ben de sonradan öğrenmiştim. Ama randevuyu bu saate buldum demiştim olsun erken gel bundan sonra kan vereceksen dedi. İstersen sen de 9bucuk gibi gidebilirsin durumu izah edersen bakarlar diye düşünüyorum saatin gelmeden
Applejuice duygucelebi İyki sormuşum burda teşekkür ediyorum yarın biraz erkenden gidip sorayım öğreneyim 😌
Applejuice Bugun kan verdim. Toksoplazmaya bakamıyorlarmıs rubella filanda bakamadı. Vitamin d ve b12de bakmıyormus saglık ocakları. Ama idrar kültürü vs hep yaptılar. Gebe izlemde numaramı falan aldı. Randevu almadan aile hekimini görebiliyormusuz.