Burcuburcum Kızlar 34+5 oldum bugün. Özellikle dünden beri inanılmaz hareket ediyo. Hiç durmuyo nerdeyse. Her an gelecek korkusundayım😂 Bu durumu yaşayan var mı, sancım falan var da ben mi bilmiyorum
Burcuburcum bsnrd ay valla gece başladı 2 de. 1 saat önce de uyudu minnos.e bu geceye enerji toplaması lazım tabi😂
Burcuburcum Canselyaren valla benim korkum erken gelir bu hareketlilikle diye. Hızlandırdim hazırlıkları korkudan😂
Burcuburcum Gulsurmeli valla yigenleri çok hareketli ikisi de. Muhtemelen benimki de öyle olacak. Sağlıklı olsunlar da.
Tugbaa2937 Burcuburcum ohooi bitmeyen maç var bizim içeride onun hareketlerinden kabrimin içleri ağrıyor artık. 😁😁
Burcuburcum Tugbaa2937 valla artık benim her yerim batıyo, bı de minyonum ben Muhtemelen yeri de dar. Acısını cikariyo
yaseminan Burcuburcum canım genelde bebek hareketli olduğunda doğum beklenmez ne zaman ki kanalda tam ilerlerse hareketi azalır. O zaman doğum beklenir benim ilk bebeğimde aşırı hareketliydi ama doğumuma 1 hafta kala hareketi azaldı
Burcuburcum yaseminan dün hafif pembemsi bı akıntı geldi. Üzerine bu gece de yatmayinca dedim ki bu kdar harekete heralde geliyo bizimki.
Halime0638 Burcuburcum hastaneye gittin mi bugün kontrolüm vardi nst de aşırı hareketli çıktı ve makat geliste suan doktor 1 hafta sonra tekrar gel kanaman leken sancin olursa hemen gel dedi lekende gelmis ve cok hareketli diyorsun bi acile gidip nst baktirmanda fayda var eger gitmediysen
Mimik Benim tipsizim de hareketli😆 nst ye girdik, bir turlu durmuyor yerinde… kalp atislarini zor ölctuk😆
Burcuburcum Halime0638 akıntım var la yok arası bisey. Damla gibi. Nişan değil sanki. Haftaya CMT kontrolum var, acaba diyorum minnos bı anne olduğumdan yeri mi dar geliyo😂
Burcuburcum Tugbaa2937 bana da karnın top gibi, erkek bu erkek diyolar.kiz diyorum yok erkek .kız böyle olmaz diyolar😂😂