renginnnock 10 haftalıgım .sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı agızdan anlarım bu sefer burundada istifra ettım şimdi cok kötuyum yorgunum yani niye böyle oldu sızce
MerveeD renginnnock malesef tam 10. Haftamda benimde resmen agzından burnumdan yediklerim bır gunde 3 kez cıkmıs tı burun daha kötü oluyor Gececek ınsallah o gunler bız 20 haftalık olduk cok sukur rahatladık darısı sıze ❤️
Ceycey54 renginnnock benim hep öyle oluyor ağızdan da burundan da çıkıyor iğrenç birşey neden öyle oluyor hiç bilmiyorum
beren4097 renginnnock Özellikle 9 ve 10. Haftalarda hcg hormonu en üst düzeyde olduğu için bulantı şiddeti artıyor ama 11 den sonra azalmaya başlıyor inşallah bir an önce atlatırsınız bu günleri
ipekveatlas olabilir şeyler bunlar hamilelikte korkma. bazen siddetli kusunca burundan da çıkıyo maalesef coook kötü bi sey
Ceycey54 renginnnock kesinlikle nefret ediyor istifra etmekten şükür bu hamileliğimde 2 defa yaşadım sadece .inşallah daha da olmaz
Ceycey54 renginnnock ben genelde midem kalkmaya başlayınca tuzlu çubuk kreker ile bastırıyordum. Ama başka yöntem varmı bilmiyorum
elfferdgn Prilam veya zofer kullandim ben onlar birazda olsun geçiriyor 13. Haftadayim hala bulantilarim gecmedi