Simge34 İlk beta hcgm pazartesi 18.79 cikdi simdi yenisini yaptrmaya geldim insallah yukselmisidr 1 saate cikicak dediler buyukbheycanls bekliyorum
Simge34 minikbebegim19 insallah canim kan alan kiz buyuk ihtimal yukselmisir sma yukeelmediyse birdaha aldirmaniza gerek yok dedi morwlim bozukdu
minikbebegim19 Simge34 boş yapmış kulağını kapat herkese. Bana doktor dediki neden geldin 9 haftalık hamilelik sayılmaz ki 10. Haftaya girdiğinde hamile sayılırsın dedi. Ohooı neler neler var ben güldüm geçtim ve acıdım doktor olmuş bir de asma kulak
Simge34 minikbebegim19 dogru diyosun insan ole dermi yani bnde sasirdim bide özelde verdim insan insallah yikselmisidr der valla moralimi mahfetti insallah guzel haber alirim simdi o 1 saat gecmez bana
Simge34 Ebruli1903 bnde verdim bekliyorum insallah sizinde bebeginiz sag salim dunyaya gelir saglikla tutunur guzel sonuclar alirsiniz
Ayseguldev Simge34 3 gün sonra 105 çıkmıştı sonra bi hafta sonra gittiğimde keseyi gördük bi daha vermedim. Suan 4 aylık hamileyim 🙏🙈😍
Simge34 Ayseguldev bnde pazartesi vermisdim simdi persembe verdim insallah benimde sonucum sizin gbi guzel cikmis olur rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi🙏🏽