Minikuzu Arkadaslar 6+5 haftalık gebeyim ihlas sulu süpürge kullanıyorum bilenler anlayacaktır ki ağır ve büyük bi süpürge gebelik döneminde kacinci haftalarda süpürgede cok zorlamamalı kac kg kaldırmalı bilgilendirir misiniz
minikbebegim19 Minikuzu bişey olmaz o süpürge ayrıca normal süpürge gibi değil harıl harıl itip çekmene gerek yok yapablrsinz yani
MerveeD Minikuzu benım makına da parkeye halıya resmen yapısıyor cok zorlanıyordum ilk haftalar hep esim yaptı dıkkat et bence sonucta ağır ve halıya yapısıyor kaldırımak ıcın zorlanıyorsun bana bsey olmadı ona bsey olmadı ama sanada olmayacak anlamına gelmez daha cok kucuk haftada sınız canım herseye dikkat etmek lazım olmasa bile
Kumpr Minikuzu eşinden yardım iste yada dik süpürgeler var onlar çok hafif onlardan al günlük kullanım için de çok iyi oluyor
Minikuzu minikbebegim19 buyuk başlık sadece hali için sert zemin ayrı buyuk baslikla da halı surekli supurulmuyor
minikbebegim19 Minikuzu o büyükle halıları süpürüp ucunu çıkarıp parkeleri yapıyorum neyse kısaca Bi sorun olmaz