Selinayyy Edahoso İnşallah elimden geleni yapicam ama tutamıyorum kendimi bende devlette olmak istedim ama uyusturursa uyusturmazsa özelde yaptircam mecbur dayanamam çünkü
hunilimom Selinayyy hangi hastaneye gidiyorsunuz belki doktor göremedi bende 6+3 de gittiğim de kese vardı bebek yoktu 2 hafta sonra gidicem
Selinayyy hunilimom Özel cagsu hastanesine gidiyorum bana direk gelişmemiş kalp atisiyo yok kürtaj dedi normalde doktor 2 haftada Hı çağırır benimki her hafta çağırdı simdide böyle diyor araştırma hastanesine prof doktora randevu buldum şuan ona gidiyorum inşallah iyi şeyler der
hunilimom Selinayyy benim arkadaşımın da öyleydi. Çok geç duydu kalp atışını ya insallah duyarsın bende 6 haftalığım daha duymadım
Selinayyy hunilimom İnşallah duyarım doktor bi hafta daha bekleyelim dedi insdedigin gibi geç de olsa duyarız tek duam bu
Gizemmmmmmkync Edahoso merhaba bende böyle boş gebelikten kürtaj oldum gende tüp bebekti. Şimdi ikinci tüp bebeğimle hamileyim korkuyorum tekrarlarsa diye sizin sonra ki gebeliklerinizde tekrarladı mı
Edahoso Gizemmmmmmkync hayır ben hemen peşine normal hamile kaldım. Zaten bir çok kişi kürtaj sonrası hemen olursun demişlerdi öyle oldu ilk birliktelikte hamile kaldım. Çok korktum 2 ay boyunca kalp atışını duyana kadar kimseye diyemedim bile. Ama sonra duyunca herşey geçti şükür
Semiha_t @“Gizemmmmmmkync”# keseyi Gizemmmmmmkync keseyi ilk gördüklerinde boş kese olup olmadığını anlıyorlar demi ben dün gördüm 5 milimdi salı günü gel daha iyi görelim dedi bi sıkıntı olsaydı söylerdi zaten
Mihri3503 Selinayyy aynısını yaşadım ama 6 haftalıkken duyulmuyor bazen 8. haftayı bekle . Benim 8haftalıkkrn kürtaj oldum
291121 Banada 7+5 ken 5+5 te kalmış kese bebek yolk kesesi hepsi var ama bebek gelişimi geride ve kalbi atmıyor canlanmamış dedi 1 haftamız var canlanmazsa kürtaj önerdiler stresli bir şekilde bekliyoruz umarım iyi haberler alırız
Selinayyy Drn34 Evett gittim araştırma hastanesinde gittim aynı şeyleri söyledi bi hafta daha bekleyelim yine olmazsa alicaz dedi kanaman olursada gel dedi bu sabah leke geldi pembemsi napicagimi bilemiyorum
Nursel1313 Selinayyy asla kurtaj olma banada ayni seyleri soyledi ben kurtaj olmadim evde dusuk yaptim ve suan 6+6 hamileyim kurtaj hic iyi bi sey degil