2kezanne1 Anneler bana pendik ’te veya pendik yakinlarinda önerebileceğiniz özel doktor varmi gebelik takibi ve doğum icin? Ve fiyatlarinida soylermisiniz rica etsem
Sametnida 2kezanne1 ben pendik kurtkoy ersoya gidiyorum muayene ücreti 170 doktorum shabnem musayeva cok cok memnumumm tavsiye ederim 38 haftalığım
gly_frkn 2kezanne1 bende Pendik Medipol hastanesine gidiyrm doktorum Saadet hanım çok.memnunum tavsiye ederim
Ygtalp 2kezanne1 Pendik sifa hastanesi Soner beye gidiyorum. Muayene 135tl sgklı. Dogum sezeryan takipli hastalarına 2800 takipli değilseniz doğum olacaksa sadece 3500 dediler yanlış hatirlamiyorsam normal doğumun suanki fiyatını bilmiyorum malesef
Nur12345678 2kezanne1 Pendik bölge hastanesi Oya Baran muayene ücreti 195 ama gayet ilgili konuşkan bir doktor randevuları da çok dolu oluyor
Helinkeskin Canım bende kartalda oturuyorum ama banada Pendik bölge hastanesini önermişlerdi Bi bakarsın canm
Ygtalp 2kezanne1 Evet ilk oğlumu Soner beyde dogurdum. 2.gebeligimde çok yoğun diye ayni hastanede başka doktora gidiyordum fakat tekrar Soner beyle devam ediyorum. Çok sakin ve rahat bir doktor insanı gereksiz strese sokmuyor kesinlikle
meryemesra 2kezanne1 Pendik Medipol Hastanesi Esra Nur Tola hanımefendiyi öneriyorum. Çok çok çok iyi ve ilgili bir doktor. Zaten bir kere muayeneye gidin başka hastane ve doktor araştırmanıza gerek kalmayacak. :)
Ozgem855 2kezanne1 Pendik cihan tıp merkezi doktor Cüneyt uzun dogumuda Pendik bölge Hastanesi’nde yapıyor ben 2020,de sezeryan doğum yaptım fiyat 2800 tlydi