HBHediyeZengilBudakolu Bir yerde okudum Aslıastarı var mı bilmiyorum tabi ilk bebeğin kalp atışlarını öğrendiğinizde 140 ve üzeriyse kız altıysa erkek yazıyordu 🤔 Ben işin eğlencesindeyim ve çok merak ediyorum açıkçası 😂
shinemom HBHediyeZengilBudakolu öyleymiş bende okudum 130falandı hep erkek benimki😍 kuzenımın de 140ın üstüne cıkıyodu kız😂
Ezgi14 HBHediyeZengilBudakolu kalp atisiyla belli olmaz canim. Dr kagan kocatepe diyor ki ilk basta dusuk atar sonra yukselir zaten otomatikmen diyor hep ayni gitmez cinsiyetle baglantisi yok diyor
HBHediyeZengilBudakolu Ezgi14 esasında doğru söylüyor. Başka sitede bi bayan sormuş o aklıma takıldı acaba öyle mi diye ilk dinlediğimiz kalp atışından bahsediyor
06minik17 Kalp atışı herkeste doğru tutmuyo bence. Bende tutmadı oğluş geliyo🤰 ultrason da da doğru düzgün bilemediler 19.haftata kadar. Bi kız bi erkek mahvolduk🤦♀️😀 instagramda bi bayana denk geldim. Ultrason resmine göre tahmin yapıyor. Ve herkesi bilmiş😀 hiç inanmadım başta ama kız dedikleri bebeğimin resmini yolladım direk erkek dedi şok oldum 😀
Ezgi14 HBHediyeZengilBudakolu benim ilk 123 tu ikinci gittigimde 150 olmustu muhtemelen simdi daha da yuksektir gucleniyor cunku
Sulemrahkuzey HBHediyeZengilBudakolu benimki 160 dı ama doktor erkek olabilir dedi bilemiyorum değişir mi ☺️☺️