Ilayda1 Sanırım protein kaçağı ve tansiyon yüzünden çok zamanımız kalmadı erken doğum geldi çattı Oğlum daha 1900 gr. Benim yüzümden kiloda alamıyor. Moralimi sürekli yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok fazla da beceremiyorum işin açıkcası
Hellili Ilayda1 ben de 36 da doğum yaptım ama bebeklerim 32 hafta uyumlu 1800le 2200 doğdular küveze aldılar işte küveze aldıklarında başta biraz kilo verdiler ödemleri gitti sonra tekrar kilo almaya başladılar öncesinde ciğer geliştirici vurulduğum için solunum sıkıntımız yoktu ama emme refleksi oluşmadığı için küvez süreci biraz uzun sürdü sıkıntı etmeyin sağlıklı olsun da varsın biraz küvezde yatsın sizin haftanız iyi büyük ihtimal emme refleksi oluşmuştur ciğer geliştirici vurulduysanız solunumda da sıkıntı olmaz sadece kilo için kalır belki
Ilayda1 Hellili ciğer geliştirici vurulmadım henüz yarın tekrar kontrolüm var belki ozaman vururlar. İnşallah bir problem olmaz yaa ister istemez insan tedirgin oluyor çok korkuyorum
Sedarda 34 ta doğum yaptı kuzenim 3 ay önce,birden suyu geldi kızını sağlıkla kucağına aldı küvöze bile girmedi,sakin olun,rahat olun tansiyonda sakin olmak onemli.Hayirli dogumlariniz olur insAllah