Sevoo-066 Mrb arkadaslar 6haftalik hamileyim 2gundur bulantilarim var nasil gecer ve belirtiler icin erken degilmi acaba….
kahvesever__ Sevoo-066 normal canım mide bulantıların baharatlı yiyecekler yeme daha çok mide bulantısı yapıyor salya çorba çubuk kraker ayran gibi şeyler tüket iyi geliyor mide bulantısına
Burcusenkoc Sevoo-066 benim de 6. Hafta da başlamıştı ve 14-15 haftaya kadar sürdü çok zor geçti :( hatta hiç geçmeyecek sandım suan hala ilaçımdan gece yatmadan bi tane içiyorum 25. Haftama girdim içmezsem herseyi yiyemiyorum umarım sizin çabuk geçer. Bana iyi gelen şeyler limon tost ayva kraker leblebiydi 😊
Sevoo-066 Tesekkur ederim canm naneli seker ve cubuk kraker yiyorum ama nasil gecicekse yeni basladi bulantilarm
kahvesever__ Sevoo-066 ayran fallan iç benim de çok olur mide bulantım doktor ilaç verdi halde kusardım geçmezdi
Minikuzu 6+4 teym bugun folik asit başladığımdan beri rezalet bulantim var cubuk krakerms elmayms kâr etmiyor bulanti ilaci yazdır kendine
Sevoo-066 Bugun kontrole gidicem.yazdirim bulanti icin zaman bide arkadaslar transferimden bu yana limon tuketmedim dusuk yapiyor diye kullansam sikinti olurmu naneli sekerde dusuk yapiyormus yedim ama pisman oldum
Minikuzu Sevoo-066 doktor bana hic bir şeyi kısıtlamadi herseyi tüketebilirsin gebelik bir hastalık değil kisitlama kendini dedi fakat ben yinede maydanoz limon vs tüketmiyorum
Ilayda1 Sevoo-066 limonun düşük yaptığını kim söyledi canım. Yok öyle birşey. Aksine yarım limonlu su kandaki oksijeni bile dengeliyor