minikbebegim19 https://resimyukle.io/r/ASdrD7YGmX Bu tansiyon gebelikte normal mi Ensem hafif başıma doğru bir baskı var uyutmadı Allahım Bi bakın Limonlu su içtim şimdi
Gulsumelif minikbebegim19 12 çok yüksek değil ne yediniz tuzlu ayran için ayaklarınızı 2 yastık havaya kaldırın inşallah iyi güleçtir
teletabi minikbebegim19 Canım kendini korkutma. Tansiyonun normal. Baş ağrısı olabiliyor gebelikte bi parol içebilirsin iyi gelicektir. Baş ağrın tansiyonla alakalı değildir. Çünkü normal tansiyon değeri
oguzweannesi minikbebegim19 tansiyon normal korkmana gerek yok 14 üstü riskli oluyo stres korku yükseltir bı sakinleşirsen normale döner gebelikte baş ağrısı falan normal benimde oluyo devamlı parol icebilirsin
oguzweannesi Gulsumelif tuzlu ayran yükseltir niye böyle bir akıl verdiniz bilmeyen birisi olsa yapar yani
minikbebegim19 Mihriballim SerraveAnnesii teletabi Mrs_Demir Helinkeskin Selin12- Deletedmom5545 denizvebulut Kızlar teşekkür ederim biraz uyudum bu saate kadar şuan ağrı hissetmiyorum şükür ki tansiyonum 11 8 şuan Bi baktım yine korktum Bi an da işte 🙏 sadece üst karnımın sağ tarafı ağrıyordu geçmedi
SerraveAnnesii Tansiyonunuz şu an gayet normal 14 üstü olduğu zaman yüksek oluyor diye biliyorum Tuzlu ayran tansiyonu daha çok yüksektir diye biliyorum. Tansiyon düşüklüğü için tuzlu ayran öneriyorlar. Parol için bende 29.haftadayım bazen baş ağrım oluyor
Gulsumelif oguzweannesi yanlış yazmışım ya 😏allahtan kendiside biliyormus limonlu su dengeliyor tansiyonu benim tansiyon
denizvebulut minikbebegim19 Tansiyonunuz olması gerektiği gibi, gayet iy Enseden başa ağrılar tansiyon kaynaklı değil ise genelde hatalı yatış poziyonuna bağlı olabilir. Eğer boyun duzlesmeniz falan varsa o tetiklemistir. Çekilmez bir ağrı ise Parol için ve boyun altınıza havlu kıvırıp boşlugu doldurarak uzanın.
mmihri Gayet normal tansiyonunuz. Ama gebelikte değişen hormanlar vs çok başağrısı oluyor 🤕 karanlık bi yerde güzelce dinlenin. Rabbim şifa versin
Deletedmom5545 Çok iyi ben 178 - 165 - 158 leri gördüm doktor 14 ün üzerine çıkarsa gel 12 13 normal dedi
Helinkeskin minikbebegim19 canım tansiyonun gayet iyi benimde böyle çıkmıştı doktor normal dedi merak etme