busra2253 Hala cinsiyetini bilmiyorum ama benim minik bebeğim hergün daha fazla heyecanla büyüyor 😊🥰 kimler 15. Haftasında cinsiyet öğrenen var mı?
Bsrbsrrr busra2253 bende 15.+2 yim🌺 bende hala öğrenemedim haftaya yada sonraki hafta doktora gidiceğim insallah öğrenebiliriz
dilaraulusoy busra2253 11 haftalık gen testiyle öğrendim oğlum olucak dün 15. Haftada gördük zaten oğluşumuzu :)
busra2253 Bsrbsrrr bende bugün başka bir doktora gidicem öğreneceğim iki hafta sonrada kendi doktorum söyler iki doktordan duyar netleştiririm 😁😁😁
Kubraa5353 Ben 11 de gittim yüksek ihtimalle kız dedi. Ocağın 15 inde kontrolüm var. Tam 15 haftalık oluyor. Bu sefer netleştirir diye düşünüyorum.
busra2253 Kubraa5353 bende bugün başka bir doktora gidicem öğreneceğim iki hafta sonrada kendi doktorum söyler iki doktordan duyar netleştiririm 😁😁😁
busra2253 Sedefoznur bende bugün başka bir doktora gidicem öğreneceğim iki hafta sonrada kendi doktorum söyler iki doktordan duyar netleştiririm 😁😁😁
Sedefoznur busra2253 güzel bir fikir bakalım ben bekleyecem salı günü zaten kontrolüm eğer göremezse başka bir doktorada giderim