incikinannesi Kızlar beşik bakıyoruz günlerdir eşim ille will beşiği almak istiyor bana göre çok pahalı ve az kullanılacak bişeye o kadar para vermek mantıksız yatak odamız kücük sıgsın istiyor da kullanan memnun kalan varmı
charlottececi incikinannesi kullanmadim ama baktigimda işlevsiz geldi. Baska modelleri var mi bilmem ama. Ben baby plus aldim. Yandan acip yatagina sabitleyecegim. Reflu yatagina ihtiyacim olmayacak egimli kullaniliyor. Sallama modu var ama asla kullanmayi dusunmuyorum. Cocuklar sallandiginda beyinleri uyustugu icin uyuyorlarmis. Uykusu geldigi icin degil. ☺️
incikinannesi charlottececi İyi günlerde kullanın🤗Bakayım hemen aldığınız beşiğe bende vazgeçtim,ikeadan beşik alacağım inşallah
minikkminik Model olarak çok şık bence ama o kadar vermeyelim küçük olsun diyorsanız bu modelleri de düşünebilirsiniz https://imgyukle.com/i/orfz70
incikinannesi minikkminik evet canım dün e-bebekte de gördüm bu tarz ama uzun vadeli yatsın istiyorum eşim kücük bakıyor odaya sıgsın diye karar verdim ikeadan beşik alacağım şifonyer ve gardrop da ordan aldım takıma çeviricem
charlottececi incikinannesi ikea cok saglam oluyor. Ablam 3 yasina kadar nerdeyse kullandi ilkinde. İkincise besigi bulamadilar baya tasindilar. Çilekten almislardi indirim denk gelmis.
charlottececi incikinannesi o da guzel. Biz cocukken babam mobilyalarimizi cilekten almisti. Hala anne evinde gittigimizde onu kullanıyoruz. Sapasaglam. 20 yılı gecmistir 😁
incikinannesi charlottececi pahalı diye biliyorum ama hakediyor demekki 😌😅 ben komple takım sevmediğim için bakmadım ama tek beşik bakayım en azından
charlottececi incikinannesi ablamlar tek beşik aldı. Ben fiyatlarına baktim oyle aman aman bir fark yok bence ikea ile benzer 🤣