LadyAnne Hanimlar hasta pedini hangi boy aldiniz bedenden bedene sizinti farki varmi ben orta boy aldim ama buyuk boy alsaydin sizinti yapmaz diyenler oldu bilgisi olan varmi bilgi verebilirmisiniz
_ipekkkkk LadyAnne Depend M beden aldım 58 kiloyum 🌸 Çünkü kaç aydır kilo almıyorum o yüzden ona göre aldım
Nilufar_1996 LadyAnne depend olandan L beden aldım evde denedim gayet iyiydi 61 kiloydum gene esner yandan bence L alın
SerraveAnnesii LadyAnne Ben depend xl alacaktım. Görümcemin elinde 6 tane L beden canped kalmıştı o verdi. Benden fazla kiloyla doğuma girmişti baya rahat olmuş ona inşallah bize de olur 😂
_ipekkkkk LadyAnne benim kuzenim L almıştı çok sıkmasn diye bende ona sormuştum sana M olur hemde sıkmaz demişti ona göre aldım L düşünüyordum iyikidr sormuşum Bence L olur gibime geliyor rahat edersin ameliyat vs olunursa acitmasn 🤷♀️
LadyAnne _ipekkkkk Haklisin bende ozmn degistirip buyup bedenini aliyim sonucta isimizi gormedikten sonra ne anlami varki
LadyAnne SerraveAnnesii iyi etmissin olur niye olmasinn bnde bir buyugunu alayim bari sonra olmaz falan ugrasmayalim
_ipekkkkk LadyAnne öyle tabi rahat etmekte önemli sıktıktan sonra anlamı yok Seninde mi depend marka 🌸 bir sürü hasta bezi varya belki markadan markaya boyutta değişebilir ama canım bilemedim şimdi